Antena 3 CNN Actualitate Locale El este Adelin, tânărul de nici 17 ani care și-a pus capăt zilelor într-un mod sinistru: ”Imaginile au fost de groază!”

El este Adelin, tânărul de nici 17 ani care și-a pus capăt zilelor într-un mod sinistru: ”Imaginile au fost de groază!”

Adelin a murit la nici 17 ani, călcat de tren, în zona unei gări din Alexandria.

El este Adelin, tânărul de nici 17 ani care și-a pus capăt zilelor într-un mod sinistru: ”Imaginile au fost de groază!”
Sursa foto: Facebook
de Laura Dinu    |    25 Mai 2023   •   15:50

Adolescentul a ales să își pună capăt zilelor într-un mod sinistru, cel mai probabil din cauza unor datorii pe care le făcuse din cauza jocurilor de noroc. 

”El este tânărul cu chip de înger care s-a sinucis lângă halta Alexandria Nord. Adelin avea doar 16 ani, urmând sa facă 17 în câteva zile. Nimeni nu știe de ce a recurs la acest gest, însă se pare că ar fi avut datorii din cauza jocurilor de noroc.

În fotografiile de pe rețelele sociale e doar un zâmbet, însă uneori, în spatele acestuia, se poate ascunde o mare suferință.

Citește și: Ea este Mădălina, adolescenta de 17 ani care a murit, astăzi, lovită de tren. Fratele ei a decedat cu câteva luni în urmă

Tânărul aflat la început de drum în viață, originar din Nanov, localitate de lângă Alexandria, a decis să își pună capăt zilelor, punând capul pe calea ferata care leagă Alexandria de Roșiori de Vede. Acesta a fost decapitat pe loc de singurul tren care trecea la acea oră pe acea linie. Imaginile cu care s-au confruntat anchetatorii au fost de groază, întrucât mecanicul trenului nu a mai putut evita inevitabilul.

Gestul este cu atât mai macabru cu cât vine la doar o zi după ce un alt tânăr, din alt județ, a decis să își dea foc chiar în fata unei agenții de pariuri, după ce pierduse 3000 de lei.

Dumnezeu să-i ierte!”, se arată pe pagina de Facebook Alexandra, Teleorman, România, 2.0.

El este tanarul cu chip de inger care s-a sinucis langa halta Alexandria Nord. Adelin avea doar 16 ani, urmand sa faca...

Publicată de Alexandria, Teleorman, România 2.0 pe Joi, 25 mai 2023

×
Subiecte în articol: alexandria Nanov
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close