Antena 3 CNN Actualitate Locale Adolescent din Vaslui, cercetat după ce a furat de zeci de ori bani din casa de marcat a unui magazin. Cum a fost descoperit

Adolescent din Vaslui, cercetat după ce a furat de zeci de ori bani din casa de marcat a unui magazin. Cum a fost descoperit

Un adolescent din Vaslui, în vârstă de 17 ani, este cercetat de polițiști după ce a furat de zeci de ori bani din casa de marcat a unui magazin din oraș.

Adolescent din Vaslui, cercetat după ce a furat de zeci de ori bani din casa de marcat a unui magazin. Cum a fost descoperit
Sursa foto: profimedia
de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Mar 2023   •   22:58

Adolescentul a reușit să fure bani din casa de marcat a magazinului de 22 de ori și a fost prins abia când patronul a decis să analizeze imaginile surprinse de camerele de supraveghere.

Profitând de lipsa de atenție a personalului, băiatul în vârstă de 17 ani a plecat în numeroase rânduri cu diverse sume de bani, paguba înregistrată fiind, în final, destul de mare.

După ce a văzut imaginile, patronul magazinului a acționat imediat și a depus o plângere, însă părinții băiatului au încercat să-l convingă să renunțe, oferindu-i o anumită sumă de bani.

"Am rămas surprins să aflu că tânărul acela a băgat mâna în încasările magazinului de 22 de ori. De fiecare dată a luat câteva sute de lei, așa că suma la care s-a ajuns nu este una chiar de neglijat.

Citește și: Șapte traficanți care vindeau droguri în licee din Bucureşti au fost reținuți. Procurorii cer arestarea lor

M-au contactat părinții tânărului și mi-au oferit o sumă de bani, mult mai mică în comparație cu paguba suferită, în speranța că îmi voi retrage plângerea. Deocamdată, nu cred că voi face lucrul acesta”, a declarat proprietarul magazinului, pentru Vremea Nouă, potrivit adevarul.ro.

Polițiștii au deschis o anchetă penală, iar adolescentul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

×
Subiecte în articol: Vaslui adolescent furt magazin
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close