Antena 3 CNN Actualitate Locale O adolescentă din Sibiu și-a înscenat răpirea pentru a se răzbuna pe părinți. Tatăl fetei a găsit un bilet de răscumpărare pe poartă

O adolescentă din Sibiu și-a înscenat răpirea pentru a se răzbuna pe părinți. Tatăl fetei a găsit un bilet de răscumpărare pe poartă

O fată de 14 ani, din Ocna Sibiului, județul Sibiu, și-a înscenat răpirea pentru a se răzbuna pe părinți.

de Mia Lungu    |    10 Mai 2023   •   12:17

Poliţiştii sibieni au căutat, timp ce aproape 24 de ore, o fată în vârstă de 14 ani, care a dispărut de la domiciliul său din Ocna Sibiului. 

Dispariţia a fost sesizată de mama fetei, marţi, în jurul orei 15,30. Aceasta le-a spus oamenilor legii că în intervalul orar 14.00 – 15.30, fiica sa, Oana Ciovică, în vârstă de 14 ani, din localitatea Ocna Sibiului, a dispărut de acasă.

Totodată, în jurul orei 15:30, pe poarta de acces în curtea casei, tatăl fetei a găsit un așa zis bilet de răscumpărare, scris rudimentar, prin care părinților li se cer bani în schimbul minorei, fără a preciza o anumită sumă de bani. Pe bilet era notat și un număr de telefon.

De asemenea, mama copilei a precizat că, în aceeași zi, în jurul orei 14.00, a trimis-o pe fiica sa să scoată bani dintr-un ATM din apropierea locuinţei, iar banii și cardul au fost găsite în locuință de către părinți.

Citește și: Ea este Andreea, copila de 15 ani din Vrancea care a murit după o sângerare nazală. "La începutul anului, a căzut jos într-un magazin"

„Din verificările efectuate de către polițiștii sibieni nu au rezultat până în prezent indicii care să susțină o eventuală ipoteză a răpirii”, au transmis, miercuri, reprezentanţii Poliţiei Sibiu. 

Cercetările au continuat, însă, pentru identificarea martorilor și pentru documentarea unui eventual traseu pe care minora l-ar fi parcurs, mai ales că în trecut, copila a mai părăsit domiciliul fără știrea părinților, fiind depistată pe raza localității Hașag. 

Miercuri, înainte de ora 12.00, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Sibiu au depistat-o pe fată în Hașag, la domiciliul unei rude.

Adolescenta a declarat că și-a înscenat răpirea pe fondul unor neînțelegeri cu părinții. Din verificările efectuate de către polițiști a rezultat că aceasta nu a fost victima niciunei infracțiuni, fiind preluată de către reprezentanții DGASPC Sibiu.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close