Antena 3 CNN Actualitate Locale Ea este Andreea, copila de 15 ani din Vrancea care a murit după o sângerare nazală. "La începutul anului, a căzut jos într-un magazin"

Ea este Andreea, copila de 15 ani din Vrancea care a murit după o sângerare nazală. "La începutul anului, a căzut jos într-un magazin"

Moartea Andreei, copila de 15 ani din Vrancea care s-a stins subit ieri după o sângerare nazală, este încă un mister.

Ea este Andreea, copila de 15 ani din Vrancea care a murit după o sângerare nazală. "La începutul anului, a căzut jos într-un magazin"
Sursa foto: Antena 3 CNN/Facebook
de Georgiana Adam    |    10 Mai 2023   •   09:33

Fata provenea dintr-o familie săracă, mai avea şase frați, dintre care o soră geamănă și doi frați vitregi, şi trăiau în armonie.

Nimic nu avea să anunțe tragedia care avea să se abată asupra oamenilor din comuna vrânceană Băleşti. Andreea a murit brusc după ce a început să sângereze nazal.

Adolescenta care nu era cunoscută cu afecțiuni cronice a fost veselă cu o seară înainte. Când s-a trezit, lumea ei s-a prăbușit. Se simțea rău, îi curgea sânge din nas și s-a dus la baie. 

I-a spus bunicului său că nu îi este bine. Când s-a întors, i-a mărturisit că a vomat sânge. Câteva minute mai târziu leșina. A fost momentul când cei dragi au dat alarma. Au chemat medicul de familie, apoi au sunat la 112.

Citeşte şi: O fată de 15 ani s-a stins din viaţă după ce i-a venit rău în casă şi a început să-i curgă sânge din nas, în Băleşti, Vrancea

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Nu a avut afecțiuni, nu a zăcut, a venit acasă, a mâncat normal și s-a pus în pat și a vomitat sânge. Noi nu bănuim nimic. La ora 9:30 a vrut să plece acasă, s-a dus la baie și a vomitat cheaguri de sânge. 

La începutul anului, a căzut jos într-un magazin, am dus-o la spital şi a avut o răceală. Poate bea energizante. Atunci ne-a dat un tratament, vitamine, au spus că e răceală. 

Mai avea o tuse seacă. Am întrebat-o. Aseară chiar era veselă. Tatălui meu i-a spus că îi e rău și că a vomat sânge. A fost pe moment", a mărturisit tatăl vitreg al fetei, potrivit observatornews.ro.

Moartea fetei este considerată suspectă, pentru că familia spune că nu suferea de nicio afecţiune. Din primele informaţii, se pare că fata ar fi suferit un stop cardiorespirator, deşi nu ar fi fost cunoscută cu nicio afecţiune medicală. 

Acum, oamenii aşteaptă răspunsul medicilor legişti, singurii care vor face lumină în acest caz.

×
Subiecte în articol: Vrancea sângere nazală Băleşti
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close