Antena 3 CNN Actualitate Locale Afaceristul din Târgu-Jiu care a drogat şi violat două adolescente a fost lăsat în libertate. Mărturia cutremurătoare a uneia dintre fete

Afaceristul din Târgu-Jiu care a drogat şi violat două adolescente a fost lăsat în libertate. Mărturia cutremurătoare a uneia dintre fete

Afaceristul din Târgu-Jiu, acuzat că a drogat şi violat două fete de 14 şi 15 ani, tocmai a fost lăsat în libertate de judecători.

Afaceristul din Târgu-Jiu care a drogat şi violat două adolescente a fost lăsat în libertate. Mărturia cutremurătoare a uneia dintre fete
Sursa foto: Laurentiu Maronidis/Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    19 Noi 2021   •   12:41

Drama prin care trec cele două copile este cumplită.

Mărturia cutremurătoare a uneia dintre fetele abuzate: "Îmi e frică să o las singură"

Mama uneia dintre ele a povestit în exclusivitate la Antena 3 despre calvarul prin care trece fiica ei

Atenţie! Informaţii cu un puternic impact emoţional

Nu e ceva ce putem să aşteptăm. Edestul de groaznic ca un asemenea individ încă să fie liber şi să poată să continue ceea ce a făcut.

Cu siguranţă va mai face, pentru că nu a fost pedepsit. Cu siguranţă nu sunt singurele fete şi mai sunt şi altele. E normal să fim tulburaţi, dar nu vorbesc de mine. Şi eu stau rău şi nu că nu mai pot să dorm. Sufăr de anxietate, simt că mă sufoc văzând copilul cum stă.

E dependentă de psihologi acum. Inclusiv pe doamna psiholog din România cât o sună zilnic să vorbească. Mă cheamă să dorm cu ea, are coşmaruri. Nu acceptă situaţia. Plângea, ţipa şi făcea, nu este posibil să îi dea drumul.

Eu nu mai merg la muncă. De când m-am întors din România, eu sunt 24 din 24. O duc dimineaţa la şcoală, o iau de la şcoală. Eu nu pot să ies nici să fac cumpărăturile fără ea. Deci ea e mereu cu mine. Îmi e frică o las singură. Eu ce pot să fac altceva, decât să sper şi să sper că se va face dreptate şi că nu va fi liber. Atât. În rest, eu nu pot să fac nimic.

Una dintre fetele violate de milionarul din Gorj a încercat să îşi pună capăt zilelor

Una dintre fetele minore care au fost drogate şi abuzate sexual de milionarul din Gorj Laurențiu Maronidis a încercat să se sinucidă de două ori.

Cele două minore sunt sub şoc emoţional şi merg la psiholog pentru a trecere peste trauma produsă de omul de afaceri.

Adolescentele abuzate sexual la piscină de afaceristul Maronidis sunt încă sub în şoc emoţional.

Afaceristul din Târgu Jiu (48 de ani), acuzat că a drogat şi batjocorit minore la ştrandul pe care îl deţine în oraş, a vorbit la telefon cu mama uneia dintre victime şi a recunoscut că ar fi organizat petrecerile la care le-a abuzat pe fete.

În discuţia telefonică, Laurenţiu Maronidis a recunoscut că a abuzat-o pe fiica acesteia: "Sunt un nenorocit, am abuzat de ea, dar ea mi-a luat minţile".

Una dintre fete a încercat să se sinucidă

Omul de afaceri Laurențiu Maronidis, aflat în arest, de la finele lunii august a.c., fiind acuzat că a întreținut, de mai multe ori, relații sexuale cu două minore, în vârstă de 15 ani, a încercat să scape cu o măsură preventivă mai blândă, cea a arestului la domiciliu, însă judecătorii i-au respins solicitarea, la finele săptămânii trecute.

În tot acest timp, cele două minore abuzate sexual de către acesta au rămas în șoc emoțional, după trauma din această vară și fac ședințe de psihoterapie.

Minora s-a automutilat, deşi merge constant la şedinţe de psihoterapie

Una dintre fete a avut două tentative de a-și pune capăt zilelor, iar în urmă cu câteva zile minora s-a automutilat, deși merge constant la ședințe de psihoterapie, de două luni. Mama acesteia a renunțat la serviciu pentru a o avea tot timpul sub observație, fiind îngrozită că fiica ei ar putea recurge, din nou, la un gest necugetat.

Citiţi şi: Afaceristul din Târgu Jiu, acuzat că a batjocorit două minore, a vorbit cu mama unei victime: "Ea mi-a luat minţile"
 

×
Parteneri
Sute de mii de bugetari vor primi salarii majorate de la 1 iulie
x close