Antena 3 CNN Actualitate Locale Agent imobiliar din Năvodari, făcut KO şi snopit în bătaie de un dezvoltator pentru că nu a şters un anunţ de pe internet

Agent imobiliar din Năvodari, făcut KO şi snopit în bătaie de un dezvoltator pentru că nu a şters un anunţ de pe internet

Scene desprinse din filmele cu mafioţi surprinse într-o agenţie imobiliară din Năvodari. Pe imaginile de pe camerele de supraveghere se vede cum un angajat a fost pus la pământ şi snopit în bătaie de un dezvoltator imobiliar.

Agent imobiliar din Năvodari, făcut KO şi snopit în bătaie de un dezvoltator pentru că nu a şters un anunţ de pe internet
Sursa foto: replicaonline.ro
de Georgiana Adam    |    05 Mar 2023   •   13:27

Primele informaţii arată că scandalul a izbucnit din cauza unui anunţ publicitar pe care agentul nu l-ar fi şters de pe un site, potrivit replicaonline.ro.

Scandalul a avut loc pe 1 martie, atunci când afaceristul din Năvodari a mers la sediul agenţiei imobiliare şi i-a cerut agentului să şteargă un anunţ de pe internet.

Cei doi s-au luat la ceartă, omul de afaceri fiind agresiv încă de când a intrat în sediu şi a încercat să îl umilească pe celălalt tânăr şi chiar să îl scuipe.

După câteva minute, bărbatul agresiv a părut că vrea să plece din birou, iar la uşă l-ar fi lovit pe agent, în timp ce acesta a ripostat. Scos din minţi, clientul s-a întors în birou şi s-a aruncat efectiv peste tânărul pe care l-a pus la pământ şi a început să îl lovească.

×
Subiecte în articol: Navodari agent imobiliar
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close