Antena 3 CNN Actualitate Locale Aceşti doi poliţişti din Luduş au salvat o tânăra care intenţiona să sară de pe un pod

Aceşti doi poliţişti din Luduş au salvat o tânăra care intenţiona să sară de pe un pod

Doi agenţi de poliţie, Kukulovari Raul şi Chiorean Darius, au reuşit să salveze o tânără de 20 de ani, care se urcase pe balustrada unui pod din oraşul Luduş cu intenţia de a sări.

Aceşti doi poliţişti din Luduş au salvat o tânăra care intenţiona să sară de pe un pod
Sursa foto: IPJ Mures
de Silvia Preda    |    01 Aug 2023   •   18:03

"Ieri, 31 iulie a.c., agenţii de poliţie Kukulovari Raul şi Chiorean Darius, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au observat o tânără, de 20 de ani, poziţionată pe balustrada unui pod din Luduş, având un comportament îngrijorător.

Conştienţi de gravitatea situaţiei, colegii noştri s-au apropiat cu tact de tânăra în cauză, reuşind să o aducă într-o zonă de siguranţă.

Prin dialog şi determinare, Raul şi Darius, au reuşit să o liniştească şi să îi explice că nu e singură în faţa problemelor, existând o soluţie pentru fiecare situaţie dificilă", a anunţat, marţi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş.

Ulterior, cu sprijinul unui echipaj de la serviciile de urgenţă, aceasta a fost transportată la o unitate medicală, pentru evaluare şi asistenţă specializată.

"Astfel de exemple de devotament trebuie să ne amintească că, în momentele dificile, valorile umane şi profesionalismul sunt cele care pot face diferenţa", a arătat IPJ Mureş, potrivit Agerpres.

Citeşte şi: O femeie de 53 de ani a supravieţuit după ce a căzut de la etajul 10 al unui bloc, în Timişoara. Ea lăsase şi un bilet de adio

×
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close