Antena 3 CNN Actualitate Locale Alertă în Galați: Un bărbat care și-a ucis iubita este căutat de poliție de mai multe zile

Alertă în Galați: Un bărbat care și-a ucis iubita este căutat de poliție de mai multe zile

Un bărbat din Galați și-a omorât iubita cu sânge rece și s-a făcut nevăzut. Acesta este căutat de poliție de mai multe zile.

de Andreea Borboros    |    01 Noi 2023   •   14:30

Poliția din Galați este în alertă în încercarea de a-l depista pe un bărbat în vârstă de 52 de ani, cel care și-au ucis concubina cu brutalitate în curtea casei în care cei doi locuiau.

Primele indicii pe care le-au descoperit anchetatorii în încercarea de a-l găsi pe criminal, au fost descoperite la marginea localității, într-o râpă câteva mucuri de țigară, o plapumă, dar și mai multe obiecte care-i aparțin individului, acesta încercând, de altfel, să își construiască un adăpost improvizat.

A fugit însă de la fața locului, motiv pentru care, în aceste momente, întreaga poliție din județul Galați este pe urmele lui.

Sunt folosiți inclusiv câini de urmă în încercarea de a-l găsi.

Citește și: "Îşi punea muzică de jale şi plângea!". O femeie din Botoşani şi-a omorât soţul şi a spus tuturor că a făcut-o singur

Totodată, poliția avertizează ca în cazul în care cineva îl vede, să sune imediat la 112 și să nu se apropie de el, acesta putând fi periculos.

×
Subiecte în articol: Galați femeie ucisă bărbat căutat
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close