Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat a încercat să racoleze un băiat de 15 ani dintr-un parc | Alertă într-un oraș din România

Un bărbat a încercat să racoleze un băiat de 15 ani dintr-un parc | Alertă într-un oraș din România

Situație șocantă într-un parc din România. Un bărbat a încercat să racoleze un băiat de 15 ani. Băiatul a înregistrat toată conversația, apoi a fugit și a sunat la 112.

de Mariana Zaharia    |    18 Iun 2023   •   14:50

Totul s-a întâmplat sâmbătă în cel mai mare parc din Pitești. Adolescentul le-a povestit anchetatorilor că, mai întâi, bărbatul i-a arătat semne obscene. În scurt timp a venit la el și i-a făcut avansuri.

Băiatul are 15 ani și individul, 54 de ani. A încercat să îl corupă să întrețină relații sexuale cu el. Adolescentul a fugit și a sunat la politie.

Citește și: Accident grav în Prahova! Cei doi șoferi au murit pe loc | Un tânăr rănit a fost preluat de elicopterul SMURD 

Primii ajunși la ei au fost polițiștii locali, cei care asigură paza în zonă. După descrierea făcută de băiat, ei l-au oprit pe individ și apoi i-au chemat pe colegii lor de la poliția națională.

La audieri, bărbatul nu a recunoscut. Numai că victima apucase să își pornească telefonul și să îl înregistreze audio. Acum, este cercetat penal pentru racolarea de minori în scopuri sexuale.

Citește și: A murit Denis, tânărul sportiv care s-a rănit grav încercând să sară un gard pentru a recupera o minge

Cercetările sunt continuate de polițiști. Individul a fost  reținut pentru 24 de ore.

×
Subiecte în articol: Pitești
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close