Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident grav în Prahova! Cei doi șoferi au murit pe loc | Un tânăr rănit a fost preluat de elicopterul SMURD

Accident grav în Prahova! Cei doi șoferi au murit pe loc | Un tânăr rănit a fost preluat de elicopterul SMURD

Un accident grav s-a produs în comuna Poienarii Burchii, județul Prahova, între două autoturisme. Cei doi șoferi au murit pe loc, iar un alt tânăr rănit grav a fost preluat de elicopterul SMURD.

de Andreea Ştefan    |    18 Iun 2023   •   13:30

Potrivit ISU Prahova, două autoturisme au fost implicate în accident.

În urma impactului, doi bărbați, în vârstă de 23, respectiv 43 de ani, au murit pe loc.

A treia victimă, un tânăr de 21 de ani, a suferit mai multe traumatisme și a fost preluat de elicopterul SMURD și transportat la Spitalul Floreasca din București.

Potrivit primelor cercetări efectuate de polițiști, duminică, în jurul orei 11:30, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la faptul că pe raza comunei Poienarii Burchii, sat Cărbunești s-ar fi produs un accident rutier în urma căruia două persoane ar fi decedat.

Citește și: Șoferul vinovat pentru accidentul cu doi morți din Prahova era căutat de poliție | A transmis un mesaj de adio familiei înainte de tragedie

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Din primele date de la fața locului, un bărbat în vârstă de 43 de ani în timp ce se deplasa cu un autoturism pe DJ 101A, din direcția Poienarii Burchii către Șirna, la un moment dat ar fi pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un tânăr de 23 de ani.

În urma accidentului a rezultat decesul ambilor conducători auto și vătămarea corporală a unui pasager de 21 de ani, fiind preluat de elicopterul SMURD.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

×
Subiecte în articol: prahova accident
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close