Antena 3 CNN Actualitate Locale Șoferul vinovat pentru accidentul cu doi morți din Prahova era căutat de poliție | A transmis un mesaj de adio familiei înainte de tragedie

Șoferul vinovat pentru accidentul cu doi morți din Prahova era căutat de poliție | A transmis un mesaj de adio familiei înainte de tragedie

Răsturnare de situație în cazul accidentului cu doi morți din Prahova. Șoferul vinovat era căutat de poliție pentru agresarea unei fetițe de 13 ani. Bărbatul a transmis un mesaj de adio familiei înainte de tragedie.

de Andreea Ştefan    |    18 Iun 2023   •   15:38

Bărbatul de 43 de ani, șoferul mașinii care a intrat pe contrasens și a produs accidentul grav de duminică, din Prahova, era cercetat într-un dosar penal ce viza violul unei minore de 13 ani, din Dâmbovița.

Acesta a dat un mesaj familiei că se va sinucide, potrivit unor surse din ancheta.

Îngrijorați, apropiații au anunțat oamenii legii, care au pornit în căutarea lui.

La un moment dat, acesta a fost depistat pe DJ 101A, în Prahova, la volanul unei mașini, iar oamenii legii au continuat urmărirea lui.

Citește și: Accident grav în Prahova! Cei doi șoferi au murit pe loc | Un tânăr rănit a fost preluat de elicopterul SMURD

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

În dreptul localității Cărbunari, șoferul din Dâmbovița a intrat pe contrasens și a lovit o altă mașină care circula regulamentar din sens opus.

Nu se știe dacă acesta a pierdut controlul volanului sau dacă și-a dus la bun sfârșit intenția pe care o anunțase familiei.

În urma impactului a rezultat și decesul celuilalt șofer în vârstă de 23 de ani, dar și rănirea gravă a unui alt pasager de 21 de ani, preluat de elicopterul SMURD și dus la un spital din Capitală.

Drumul Județean 101 A, între Poienarii Burchii și Sirna, a fost blocat ore bune, pe durata cercetărilor.

”La data de 16 iunie a.c., polițiștii din Secției nr. 3 Poliție Rurală Butimanu au fost sesizați de către o femeie, din Ploiești cu privire la faptul că fiica acesteia, în vârstă de 13 ani, a fost violată.

În urma celor sesizate, s-a constituit o echipă complexă de cercetare pentru efectuarea de investigații, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de la lângă Judecătoria Târgoviște.

În urma sesizării, victima a fost condusă la Serviciul Județean de Medicină Legală Dâmbovița, pentru investigații de specialitate. 

Persoana bănuită de comiterea faptei este un bărbat de 43 de ani, din comuna Cornești, din care s-ar fi sustras cercetărilor, fiind cautat de polițiști pentru desfășurarea activităților prevăzute de Codul de procedură penală. 

În cauză, a  fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol”, se arată într-un comunicat al poliției.

×
Subiecte în articol: prahova accident
Parteneri
Ultimele informaţii despre starea lui Florin Piersic
x close