Antena 3 CNN Actualitate Locale Alex Velea, surprins cum se distra cu suspecții, înainte de crima de la petrecerea din Padina. La eveniment erau și Antonia cu Alina Eremia

Alex Velea, surprins cum se distra cu suspecții, înainte de crima de la petrecerea din Padina. La eveniment erau și Antonia cu Alina Eremia

Alex Velea a fost audiat ca martor, în urma tragediei de la Padina. Cântărețul a fost surprins în fotografii cu principalul suspect în cazul crimei de la eveniment.

de Redacția Antena 3 CNN    |    11 Feb 2024   •   13:13

O petrecere din zona Padina, județul Dâmbovița, la care participau mai multe vedete, a devenit locul unei crime, după ce un conflict spontan a început, în cadrul căruia, un bărbat de 41 de ani a fost înjunghiat mortal.

Tragedia a avut loc în noaptea dintre 10 spre 11 februarie, atunci când polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au fost sesizați cu privirea asupra unui bărbat înjunghiat.

Antena 3 CNN a prezentat imagini exclusive cu principalul suspect în cazul crimei, Laurențiu Marin, zis Solomon, surprins aseară cu Alex Velea la hotel.

În GALERIA FOTO de mai jos puteți urmări mai multe imagini de la petrecerea din Padina.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Anchetatorii ce s-au deplasat la fața locului au identificat decedatul ca fiind un bărbat de 41 de ani din Târgoviște, iar cadrul acestuia a fost preluat de Serviciul Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei. Pe lângă bărbatul decedat, mai există o victimă rănită la mână. 

Locul crimei a fost un hotel din comuna Moroeni, zona montană Padina, locație în care avea loc o petrecere la care participau mai multe vedete, printre care și Alex Velea, Alina Eremia și Antonia.

Alex Velea a fost audiat ca martor în urma tragediei, acesta fiind aflat în apropierea locului în care s-a produs agresiunea.

Cine sunt cei trei suspecți

Cei trei bărbați suspectați se află în custodia poliției, urmând ca în cadrul anchetei să se stabilească participarea la comiterea faptei și să fie dispuse măsurile prevăzute de lege, primele cercetări arătând că incidentul s-ar fi produs spontan, pe baza muzicii alese în cadrul petrecerii.

Potrivit surselor Antena 3 CNN, cei trei bărbați fac parte din clanul Fabian, un temut clan din București, iar aceștia sunt băieții vrăjitoarei Sidonia.

Acest clan este unul renumit în București, clan cu care sunt familiarizați și anchetatorii, pe numele lor existând mai multe dosare penale, fiind acuzați de mai multe fapte cu violență.

După atacul asupra bărbatului de 41 de ani din Târgoviște, cei trei bărbați ar fi reușit să plece de la locul crimei cu o mașină și au încercat să se ascundă la o cabană, undeva în vecinătate, însă polițiștii i-au prins și i-au dus la secția de poliție.

×
Subiecte în articol: Alex Velea martor Padina
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close