Antena 3 CNN Actualitate Locale Alexandru, polițistul din Botoșani lovit de o mașină în timp ce se afla în misiune, are nevoie de sânge

Alexandru, polițistul din Botoșani lovit de o mașină în timp ce se afla în misiune, are nevoie de sânge

Alexandru, polițistul din Botoșani care a fost spulberat de o mașină în timp ce se afla în misiune, are mare nevoie de sânge. Românii care doresc să doneze, o pot face la Spitalul Floreasca din București.

Alexandru, polițistul din Botoșani lovit de o mașină în timp ce se afla în misiune, are nevoie de sânge
Sursa foto: Profimedia
de Ovidiu Stan    |    31 Mar 2024   •   17:40

Polițistul din Botoșani, în vârstă de 24 de ani,  a fost spulberat de o mașină în timp ce executa activități specifice circulației rutiere.

"În momentul în care a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, acesta a redus viteza pentru a opri, iar din spate, pe același sens de deplasare, s-a angajat în depășire un alt auto, care l-a acroșat pe polițist, care purta uniformă, cu elemente reflectorizante, specifică Poliției rutiere", transmite IPJ Botoşani.

La acel moment, a fost  transportat la spitalul județean, însă rănile grave au impus transferul la Spitalul Floreasca din Capitală.

Acum, rudele polițistului spun că acesta are mare nevoie de sânge, confruntându-se cu mai multe probleme, printre care și un edem cerebral.

Persoanele care doresc să doneze sânge o pot face la Spitalul Floreasca din București, specificând numele polițistului, anume Alexandru Rățoi.

Potrivit apropiaților, familia ia în calcul transferul lui Alexandru la o unitate medicală din Viena.

 

 

×
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close