Antena 3 CNN Actualitate Locale "Dacă nu se urcau în maşină...". Altar de candele şi durere fără margini pentru cei trei tineri care au murit în accidentul din Mehedinţi

"Dacă nu se urcau în maşină...". Altar de candele şi durere fără margini pentru cei trei tineri care au murit în accidentul din Mehedinţi

În urma tragediei din Mehedinți, au rămas lacrimi, suspine și regrete. Un altar de candele a apărut în faţa liceului unde învățau două dintre victimele accidentului cumplit în care şi-au pierdut viaţa trei tineri.

de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Mai 2023   •   07:37

Fata de 18 ani se pregătea pentru admiterea la Şcoala de Poliţie, când viața i-a fost curmată de o depășire pe linie continuă făcută de prietenul ei, cu un an mai mare.

La liceul în care încă învăţau Mădălin şi Laura, şi unde a fost elevă şi Cristina, a fost ridicat un altar de candele şi flori. Prietenii şi colegii le-au adus un ultim omagiu.

Citeşte şi: Ultimul mesaj al Laurei, fata de 18 ani moartă în accidentul din Mehedinţi: "Dragă mami, să nu uiți că voi fi mereu lângă tine! Te iubesc cel mai mult"

Tragedia a avut loc după ce şoferul autoturismului, unul dintre tinerii decedaţi în impact ar fi încercat o depăşire periculoasă. Nu a reuşit să revină la timp pe banda sa şi s-a ciocnit puternic cu un TIR care circula regulamentar.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Medicii sosiţi la faţa locului au încercat să îi resusciteze, dar fără rezultat. În urma tragediei din Mehedinți, au ramas lacrimi, suspine si regrete.

Laura se pregătea pentru Şcoala de subofţteri de la Câmpina, iar Mădălin era un băiat care luase greutățile vieții pe umerii lui, având grijă de sora mai mică şi de bunică, părinții find plecați în străinătate. Cristina avea 22 de ani, era studentă la Universitatea Babeș Bolyai din Cluj-Napoca şi se angajase ca educatoare.

În satul celor trei - Bălăcița - s-a lăsat liniştea. Apropiaţii îi plâng pe tinerii care au plecat mult prea devreme din această lume.

×
Subiecte în articol: accident în Mehedinţi IPJ Mehedinţi
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close