Antena 3 CNN Actualitate Locale Ultimul mesaj al Laurei, fata de 18 ani moartă în accidentul din Mehedinţi: "Dragă mami, să nu uiți că voi fi mereu lângă tine! Te iubesc cel mai mult"

Ultimul mesaj al Laurei, fata de 18 ani moartă în accidentul din Mehedinţi: "Dragă mami, să nu uiți că voi fi mereu lângă tine! Te iubesc cel mai mult"

Laura avea 18 ani şi s-a prăpădit în accidentul din Mehedinţi, când maşina în care se afla cu doi prieteni s-a izbit de un TIR.

de Georgiana Adam    |    17 Mai 2023   •   09:54

Laura era elevă la liceul Victor Gomoiu, din Vânju Mare, Mehedinţi. 

Cu aproximativ o săptămână înainte de tragicul accident, adolescenta i-a transmis un mesaj mamei sale, pe Facebook, în care îi spune cât de mult o iubeşte.

"Dragă mami, îmi doresc ca zâmbetul tău de pe buze să strălucească cât mai des și în ochii tăi să existe întotdeauna o scânteie de fericire!

Îți doresc toată sănătatea şi fericirea din lume și să nu uiți că voi fi mereu lângă tine!

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Citeşte şiLaura, Cristina şi Mădălin sunt cei trei adolescenţi care au murit în Mehedinţi, după ce maşina lor s-a izbit de un TIR

Te iubesc cel mai mult", este ultimul mesaj al Laurei, tânăra moartă în accidentul din Mehedinţi, pe care i l-a transmis mamei sale, pe o reţea de socializare.

Laura, de 18 ani, Cristina, în vârstă de 22 de ani şi Mădălin, 19 ani, sunt cei trei tineri care au murit marţi seara, după ce maşina lor s-a izbit de un TIR, în Mehedinţi.

Accidentul s-a produs pe DN56 A, între localitățile Bucura-Vânju Mare. Un tânăr de 19 ani (șoferul) și două tinere de 19, respectiv 22 de ani și-au pierdut viața, în urma impactului produs între autoturismul în care se aflau și un TIR.

"Din primele informații, se pare că șoferul autoturismului ar fi intrat în depășire pe linie continuă (încercând să depășească autoturismul în care se aflau câțiva prieteni ai acestora), după care mașina sa s-a izbit de un TIR și a sfârșit în a se răsturna în afara părții carosabile.

Șoferul autotrenului a încercat să evite impactul, trăgând pe dreapta, însă efortul a fost în zadar.

La fața locului, s-au deplasat echipaje multiple ale SAJ și ISU. În ciuda manevrelor de resuscitare, nu s-a putut face nimic pentru a salva viața victimelor", a declarat plt. adj. Cristian Predoi, de la ISU Mehedinţi.

Pentru scoaterea victimelor din autoturism, a fost nevoie de intervenția echipajului de descarcerare.

Poliția a deschis o anchetă în acest caz

Vezi şiAltar de lumânări şi flori în banca Laurei, fata moartă în accidentul din Mehedinţi. Avea bursă şi voia să urmeze Şcoala de Poliţie

×
Subiecte în articol: accident mehedinti mesaj
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close