Antena 3 CNN Actualitate Locale Altar de lumânări şi flori în banca Laurei, fata moartă în accidentul din Mehedinţi. Avea bursă şi voia să urmeze Şcoala de Poliţie

Altar de lumânări şi flori în banca Laurei, fata moartă în accidentul din Mehedinţi. Avea bursă şi voia să urmeze Şcoala de Poliţie

Este altar de flori şi candele la liceul unde învăţa Laura, tânăra de 18 ani, moartă în accidentul rutier din Mehedinţi.

Altar de lumânări şi flori în banca Laurei, fata moartă în accidentul din Mehedinţi. Avea bursă şi voia să urmeze Şcoala de Poliţie
de Adriana Drăghici    |    17 Mai 2023   •   13:23

La liceul din Vânju Mare, colegii de clasă au făcut altar de lumânări şi candele, şi la intrarea în instituţie, dar şi banca Laurei.

Laura avea 18 ani şi făcea pregătire pentru admiterea la Şcoala de la Poliţie de la Câmpina. 

Laura nu are absenţe la şcoală şi are burse. 

Cristina, de 22 de ani, era prietenă cu Laura şi o însoţise pe Laura la antrenament. 

Citeşte şiLaura, Cristina şi Mădălin sunt cei trei adolescenţi care au murit în Mehedinţi, după ce maşina lor s-a izbit de un TIR

Cristina era studentă la Sociologie la Cluj, a fost olimpică, şi se angajase ca educatoare în Cluj.

Madalin era student la Ştiinţele naturii, avea părinţii plecaţi în străinătate şi avea grijă de gospodărie.

Laura, de 18 ani, Cristina, în vârstă de 22 de ani şi Mădălin, 19 ani, sunt cei trei tineri care au murit marţi seara, după ce maşina lor s-a izbit de un TIR, în Mehedinţi.

"Din primele informații, se pare că șoferul autoturismului ar fi intrat în depășire pe linie continuă (încercând să depășească autoturismul în care se aflau câțiva prieteni ai acestora), după care mașina sa s-a izbit de un TIR și a sfârșit în a se răsturna în afara părții carosabile.

Șoferul autotrenului a încercat să evite impactul, trăgând pe dreapta, însă efortul a fost în zadar.

La fața locului, s-au deplasat echipaje multiple ale SAJ și ISU. În ciuda manevrelor de resuscitare, nu s-a putut face nimic pentru a salva viața victimelor", a declarat plt. adj. Cristian Predoi, de la ISU Mehedinţi.

Vezi şiUltimul mesaj al Laurei, fata de 18 ani moartă în accidentul din Mehedinţi: "Dragă mami, să nu uiți că voi fi mereu lângă tine! Te iubesc cel mai mult"

Pentru scoaterea victimelor din autoturism, a fost nevoie de intervenția echipajului de descarcerare.

Poliția a deschis o anchetă în acest caz.

×
Subiecte în articol: accident mehedinti
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close