Antena 3 CNN Actualitate Locale Laura, Cristina şi Mădălin sunt cei trei adolescenţi care au murit în Mehedinţi, după ce maşina lor s-a izbit de un TIR

Laura, Cristina şi Mădălin sunt cei trei adolescenţi care au murit în Mehedinţi, după ce maşina lor s-a izbit de un TIR

Laura, de 18 ani, Cristina, în vârstă de 22 de ani şi Mădălin, 19 ani, sunt cei trei tineri care au murit marţi seara, după ce maşina lor s-a izbit de un TIR, în Mehedinţi.

de Adriana Drăghici    |    17 Mai 2023   •   08:59

Laura (18 ani, elevă la Liceul Victor Gomoiu, Vânju Mare), Cristina (22 ani, stundentă la Universitatea Babeș Bolyai Cluj-Napoca) și Mădălin (19 ani, elev la Liceul din Vânju Mare) sunt cei trei tineri care, în această noapte, au murit în accidentul produs pe DN 56A.

Aceștia aveau toată viața înainte, dar o depășire riscantă, neregulamentară le-a spulberat destinul.

Deși martorii spun că cei trei tineri, care și-au pierdut viața în cumplitul accident, se îndreptau către o petrecere, se pare că aceștia veneau de la un antrenament.

Tânăra de 18 ani se antrena la o școală din Drobeta-Turnu Severin, pentru admiterea la Școala de Poliție Câmpina.

Citeşte şiUltimul mesaj al Laurei, fata de 18 ani moartă în accidentul din Mehedinţi: "Dragă mami, să nu uiți că voi fi mereu lângă tine! Te iubesc cel mai mult"

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Șoferul de 19 ani îi era amic și se îndreptau cu cealaltă tânără către casă, în comuna Bălăcița. Înainte de accident, șoferul o dusese pe prietena sa acasă, în satul Cioroboreni.

Accidentul s-a produs pe DN56 A, între localitățile Bucura-Vânju Mare. Un tânăr de 19 ani (șoferul) și două tinere de 19, respectiv 22 de ani și-au pierdut viața, în urma impactului produs între autoturismul în care se aflau și un TIR.

"Din primele informații, se pare că șoferul autoturismului ar fi intrat în depășire pe linie continuă (încercând să depășească autoturismul în care se aflau câțiva prieteni ai acestora), după care mașina sa s-a izbit de un TIR și a sfârșit în a se răsturna în afara părții carosabile.

Șoferul autotrenului a încercat să evite impactul, trăgând pe dreapta, însă efortul a fost în zadar.

La fața locului, s-au deplasat echipaje multiple ale SAJ și ISU. În ciuda manevrelor de resuscitare, nu s-a putut face nimic pentru a salva viața victimelor", a declarat plt. adj. Cristian Predoi, de la ISU Mehedinţi.

Pentru scoaterea victimelor din autoturism, a fost nevoie de intervenția echipajului de descarcerare.

Poliția a deschis o anchetă în acest caz.

×
Subiecte în articol: accident mehedinti TIR
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close