Antena 3 CNN Actualitate Locale O ambulanță aflată în misiune a luat foc în noaptea de Înviere, în Mureș. Pacienta, salvată în ultimul moment din mașina în flăcări

O ambulanță aflată în misiune a luat foc în noaptea de Înviere, în Mureș. Pacienta, salvată în ultimul moment din mașina în flăcări

O ambulanță a luat foc în timp ce transporta o pacientă la spital. Pompierii din Mureș au încercat fără succes să stingă focul.

de Redacția Antena 3 CNN    |    05 Mai 2024   •   15:30

O ambulanță din Mureș a luat foc în timp ce rula cu o pacientă în vârstă de aproape 80 de ani.

Totul s-a întâmplat în jurul orelor 23:30 când, în localitatea Berghia șoferul ambulanței a observat că de sub mașină ieșeau scântei.

În GALERIA FOTO puteți urmări mai multe imagini cu ambulanța aflată in misiune care a luat foc.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Cel mai probabil catalizatorul tobei de eșapament atingea asfaltul.

A oprit de îndată și a anunțat echipajul care era în ambulanța SAJ ca să evacueze persoana octogenară care avea nevoie de oxigen și care era intubată precum și aparatura din ambulanță.

În câteva clipe ambulanța a luat foc și două dintre cele trei tuburi de oxigen care era în dotarea au rămas în interior.

Nu a fost nimeni rănit, dar a existat pericolul de explozie

"În acestă noapte, în jurul orei 23:30, pompierii mureșeni au fost solicitați să intervină la un incendiu produs la nivelul compartimentului motor a unei autospeciale de transport victime, pe DJ 152A între localitățile Band și Berghia.

A intervenit Detașamentul de Pompieri Târgu Mureș cu două autospeciale de intervenție și stingere cu apă și spumă.

La sosirea forțelor de intervenție la locul solicitării, pacienta aflată în ambulanță a fost evacuată in siguranță, ulterior fiind preluată de către o ambulanță SAJ și transportată la UPU Târgu Mureș.

Incendiul a fost lichidat în limitele găsite, pe timpul acțiunii de stingere nu au fost înregistrate victime", a declarat Megheșan Valentin, ISU Mureș.

×
Subiecte în articol: mures ambulanta incendiu pacienta
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close