Antena 3 CNN Actualitate Locale Cornel Dinicu face picnic de Paşte la Ferma Dacilor, locul incendiului în care au murit opt oameni: "Este despre legătura dintre om și Cel de Sus"

Cornel Dinicu face picnic de Paşte la Ferma Dacilor, locul incendiului în care au murit opt oameni: "Este despre legătura dintre om și Cel de Sus"

Cornel Dinicu, patronul de la Ferma Dacilor, face picnic de Paște în locul unde opt oameni au ars de vii.

de Redacția Antena 3 CNN    |    05 Mai 2024   •   11:45

Zeci de oameni și-au anunțat prezenta la iarbă verde la pensiunea mistuită de flăcări de Crăciun.

Între timp, potrivit surselor Antena 3 CNN, patronatul a cerut autorizații pentru ca Ferma Dacilor să funcționeze din nou.

Cornel Dinicu, patronul de la Ferma Dacilor, unde opt oameni au murit în incendiul devastator din ziua de Crăciun, organizează un picnic de Paște.

Invitația a fost făcută pe rețelele de socializare, unde a fost postat și meniul.

"Pe iarba verde, cu cortul, cu pătura, cu rulota vă așteptăm să ne bucurăm de natură, de prietenie și de tot ce avem mai bun în noi. Pentru că Paștele este despre legătura dintre om și Cel de Sus, dintre Dumnezeul din mine și Dumnezeul din tine, este despre unitatea familiei. Vă așteptăm cu drag!", este mesajul postat pe pagina de Facebook Ferma Dacilor.

Zeci de persoane și au anunțat prezența: foști clienți ai fermei, prietenii lui Dinicu.

Între timp, potrivit unor surse, patronatul a cerut autorizații pentru ca Ferma Dacilor să funcționeze din nou.

Ancheta privind cauza incendiului continuă, iar specialiștii de la INSEMEX urmează să stabilească exact care este cauza tragediei după ce au ridicat de la fața locului probe cu ajutorul cărora să facă reconstituirea fidelă a pensiunii care a luat foc.

Cornel Dinicu susține în continuare că la mijloc este vorba despre o mână criminală, în timp ce anchetatorii iau această variantă ca fiind a treia posibilitate când vine vorba despre incendiul care a mistuit clădirea

×
Parteneri
Mircea Badea, despre femeia căreia îi datorează toată cariera
x close