Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat din Năvodari a fost amendat de polițiști în trafic, în ciuda faptului că acesta se afla în Franța

Un bărbat din Năvodari a fost amendat de polițiști în trafic, în ciuda faptului că acesta se afla în Franța

Situație bizară la Năvodari. Un șofer a fost amendat de polițiști pentru o abatere în trafic, deşi la momentul respectiv bărbatul nu se afla în ţară, ci în Franţa, unde este angajat încă din 2016. Ca să-şi demonstreze nevinovăția, omul a venit şi cu dovezi.

Un bărbat din Năvodari a fost amendat de polițiști în trafic, în ciuda faptului că acesta se afla în Franța
Sursa foto: hepta
de Laura Dinu    |    02 Apr 2021   •   09:10

Povestea începe în luna februarie a anului trecut, când a fost întocmit acel proces verbal, potrivit căruia omul ar fi fost oprit în trafic în timp ce nu avea actele asupra sa. 

Până aici, nimic neobișnuit. Numai că bărbatul susține, cu dovezi, dealtfel, că se afla în Franța în momentul respectiv, unde lucrează cu contract de muncă pe perioadă nedeterminată. 

Anexat dosarului pe care l-a înaintat magistraților, bărbatul a anexat și documentele care atestă faptul că, la acel moment, bărbatul era la muncă. Mai mult decât atât, bărbatul a anexat și dovada că, în acele zile, trimitea bani din Franța familiei rămase în România. De asemenea, acesta a arătat magistraților și biletul de avion cu care plecase acolo cu doar o lună înainte. 

Omul crede că cineva a fost oprit în trafic și a dat numele său, iar, mai apoi, procesul verbal a fost completat cu datele sale. Însă semnătura lui nu apare nicăieri, așa că omul s-a adresat instanței și a cerut să vină în instanță chiar și polițistul care a întocmai procesul verbal, tocmai pentru a lămuri întreaga situație. 

Povestea a ieșit la iveală după ce bărbatul a primit acasă o înștiințare conform căreia trebuie să plătească o amendă de 870 de lei. 

Sursa: FocusPress

×
Subiecte în articol: Navodari
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close