Antena 3 CNN Actualitate Locale Amenințare cu bomba la o fabrică din Timișoara. Angajații au fost evacuați de urgență

Amenințare cu bomba la o fabrică din Timișoara. Angajații au fost evacuați de urgență

Sute de oameni au fost evacuați de la o multinațională din Timișoara, după ce a fost anunțată prezența unui dispozitiv explozibil la firma Continental Automotive Romania. Echipele de pirotehniști și antitero au intervenit de urgență.

de Georgiana Adam    |    13 Noi 2023   •   14:00

Alarma a fost dată, astăzi, în jurul orei 12. Un mail de amenințare cu bomba în limba engleză a fost primit pe adresa companiei. Potrivit surselor Antena 3 CNN, un fost angajat ar fi trimis emali-ul respectiv. La fața locului au ajuns zeci de pompieri și polițiști, dar si lucrători SRI și echipaje medicale.Aproximativ 8.000 de persoane au fost evacuate. 

”Azi, in jurul orei 12:25, polițiștii Secției 2 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că o societate comercială de pe Calea Buziașului din Timișoara a primit un e-mail în jurul orei 10:00, ce conținea informații privitoare la o amenințare cu bombă.

Citește și: ”Voi arunca totul în aer”. Un român a intrat într-o biserică din Italia cu o butelie și o brichetă și a amenințat că va da foc instituției

La fața locului s-au deplasat pirotehniștii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Timiș și pompierii ISU Banat”, a transmis ISU Timișoara.

×
Parteneri
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre distribuirea pensiilor în luna Mai
x close