Antena 3 CNN Actualitate Locale Amenzi de aproape 160.000 de lei pentru zeci de cabinete medicale care funcţionau fără autorizaţie

Amenzi de aproape 160.000 de lei pentru zeci de cabinete medicale care funcţionau fără autorizaţie

Mai multe cabinete medicale din Gorj funcţionau fără autorizaţie şi în spaţii improprii. O acţiune a inspectorilor Direcţiei de Sănătate Publică din Gorj s-a încheiat cu foarte multe sancţiuni, în valoarea de aproape 160.000 de lei.

de Gabriela Mladin    |    10 Oct 2023   •   08:41

Innspectorii Direcţiei de Sănătate Publică Gorj au verificat 102 cabinete medicale, dintre care 51 de familie şi în restul, cabinete medicale de specialitate. Dintre acestea, în mai mult de jumătate au fost descoperite nereguli.

Unele dintre ele nu deţineau nici autorizaţie de funcţionare, iar în altele, inspectorii de Sănătate Publică nu au găsit nici măcar apă curentă. De asemenea, în alte cabinete a fost găsită mizerie.

Citeşte şi: Medic israelian, despre România: "Pentru străini înseamnă bine şi liniște, departe de traumele provocate de război"

DSP a mai descoperit că mulţi medici nu respectau programul de lucru, pacienţii aşteptând chiar şi câteva zile pentru a fi consultaţi.

Pentru toate aceste nereguli constatate, DSP Gorj a aplicat amenzi în valoare totală de 156.000 de lei.

×
Subiecte în articol: amenzi cabinete medicale Gorj dsp
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close