Antena 3 CNN Actualitate Locale Anchetă de amploare în cazul femeii care a fost găsită moartă pe câmp, în Petroşani

Anchetă de amploare în cazul femeii care a fost găsită moartă pe câmp, în Petroşani

Se adânceşte misterul în cazul femeii de 35 de ani care a fost găsită moartă pe un câmp din Petroşani, Hunedoara. Victima a fost găsită dezbrăcată şi cu mai multe răni pe corpul care deja intrase în stare de putrefacţie. Poliţiştii iau în calcul mai multe scenarii până când medicii legişti vor stabili cu exactitate cauza morţii.

de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Mar 2024   •   07:32

Descoperirea a fost făcută de un grup de biciclişti care ieşiseră la plimbare pe un teren din apropierea fostului poligon din oraş. Când au văzut cadavrul femeii, au sunat imediat la 112.

Potrivit martorilor, femeia ar fi fost găsită dezbrăcată de la brâu în jos. Iar anchetatorii au descoperit pe corpul tinerei mai multe lovituri.

"Se fac cercetări deocamdată sub aspectul infracţiunii de ucidere din culpă. Aceasta este incadrarea iniţială pe care s-au pornit cercetările, dar poate să comporte modificări această încadrare juridică în funcție de datele care vor rezulta în urma crercetărilor", a precizat Alin Sfetcovici, procuror.

În urma efectuării necropsiei, concluziile provizorii ale medicilor legişti arată faptul că moartea femeii a fost violentă. Cercetările sunt continuate pentru infracțiunea de omor.

×
Subiecte în articol: femeie gasita moarta Petrosani
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close