Antena 3 CNN Actualitate Locale Cadavrul unei femei, găsit în stare de putrefacţie pe un deal, în Petroşani

Cadavrul unei femei, găsit în stare de putrefacţie pe un deal, în Petroşani

Cadavrul unei femei a fost găsit în stare de putrefacţie pe un deal din Petroşani, judeţul Hunedoara. Descoperirea macabră a fost făcută de câţiva cetăţeni care treceau întâmplător prin zonă şi care au alertat imediat autorităţile.

de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Mar 2024   •   09:25

Cadavrul unei femei a fost descoperit, marţi seara, pe un teren viran din Petroșani. Pe trupul care este în stare avansată de descompunere au fost descoperite numeroase traumatisme. Polițiștii și procurorii au început o anchetă.

"Poliția Municipiului Petroșani a fost sesizată de un bărbat cu privire la faptul că, pe un teren viran din Petroșani (un deal din zona Gerom) a găsit cadavrul unei femei (aflat în stare de putrefacție).

Echipa operativă care s-a deplasat la fața locului a demarat cercetări în vederea stabilirii identității femeii, urmând ca, după efectuarea necropsiei și stabilirea cu exactitate a cauzei decesului să fie dispuse măsurile care se impun, cercetările fiind coordonate de procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani, a transmis Comisar șef de poliţie Bogdan Nițu, purtător de cuvânt IPJ Hunedoara.

Medicii legiști vor stabili cauza morții.

×
Subiecte în articol: cadavru de femeie putrefactie Petrosani
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close