Antena 3 CNN Actualitate Locale Ea este Andra, tânăra care și-a pierdut viața într-un cumplit accident, în Botoșani. Iubea animalele şi îngrijea câinii fără stăpân

Ea este Andra, tânăra care și-a pierdut viața într-un cumplit accident, în Botoșani. Iubea animalele şi îngrijea câinii fără stăpân

La doar 25 de ani, Andra a murit viața într-un accident cumplit în Botoșani după ce mașina în care se afla a intrat pe contrasens, izbindu-se violent de un alt autoturism.

Ea este Andra, tânăra care și-a pierdut viața într-un cumplit accident, în Botoșani. Iubea animalele şi îngrijea câinii fără stăpân
Sursa foto: Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    22 Ian 2024   •   23:45

Andra s-a stins din viață în accidentul rutier din Botoșani, destinul ei fiind curmat după ce mașina în care se afla, pe scaunul din dreapta, a intrat pe contrasens. În autoturism se afla alături de soțul său. 

Tânăra era în stop cadio-respirator și în ciuda eforturilor medicilor de a o menține în viață, a fost declarată decedată. Cei doi șoferi implicați în accidentul violent au fost transportați de urgență la spital, suferind răni grave și au avut nevoie de îngrijiri medicale.

"O femeie în vârstă de 25 de ani a murit în urma unui accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme. Evenimentul s-a produs în această seară (aseară n.r.), pe raza localității Vlădeni. La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Botoșani, cu o autospecială de descarcerare, una de stingere cu apă și spumă și două ambulanțe SMURD, din care și cea de terapie intensivă mobilă, dar și o ambulanță SAJ.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Citește și: Poliţist din Botoşani, la un pas de moarte după ce a făcut infarct la birou. Salvarea lui au fost colegii

Ajunși la fața locului, aceștia au constatat că într-unul dintre autoturisme, pe scaunul din dreapta șoferului, o femeie era încarcerată. Acesta a fost scoasă din mașină de pompieri și predată echipajelor medicale, care au început, imediat, manevrele de resuscitare.

Din nefericire, eforturile au fost zadarnice, fiind declarat decesul. La spital au ajuns și șoferii celor două autoturisme. Pompierii au acționat și pentru înlăturarea elementelor de caroserie de pe partea carosabilă, astfel încât circulația să se desfășoare în condiții de siguranță, dar și pentru înlăturarea pericolului de izbucnire a unui incendiu, fiind deconectate bornele bateriilor", au transmis pompierii.

Andra, tânăra însărcinată, împlinise 25 de ani de Crăciun şi era căsătorită de un an. Lucra la un cabinet notarial şi abia aştepta să devină mamă. Suflet mare, cum spun cunoscuţii, iubea mult animalele şi îngrijea, pe banii ei, câinii fără stăpân. 

×
Subiecte în articol: accident rutier femeie moarta Botoșani
Parteneri
"Paul de România", arestat preventiv după ce a fost prins în Malta
x close