Antena 3 CNN Actualitate Locale Apelul disperat al unui primar din județul Buzău, pentru ridicarea unei toalete: "Trec peste rușine și spun direct și public"

Apelul disperat al unui primar din județul Buzău, pentru ridicarea unei toalete: "Trec peste rușine și spun direct și public"

Situație uluitoare într-o comună din Buzău. Primarul localității s-a văzut nevoit să ceară ajutor pe rețelele de socializare pentru a construi o toaletă interioare la grădinița din comună.

Apelul disperat al unui primar din județul Buzău, pentru ridicarea unei toalete: "Trec peste rușine și spun direct și public"
Sursa foto: Facebook I Claudiu Constantin
de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Iul 2023   •   14:23

Primarul comunei Lopătari, Claudiu Constantin, a lansat un apel public pentru construirea unei toalete în interiorul grădiniței din localitate.

Edilul susține că a făcut acest demers pentru că bugetul local nu dispune de sumele necesare pentru materiale de construcție și forță de muncă, iar întreaga investiție s-ar ridica la suma de 50.000 de lei.

"Împreună cu angajații primăriei am identificat deja un spațiu în care ar putea funcționa grupurile sanitare pentru preșcolari.

O cameră în care era arhiva școlii ar putea fi transformată în toaletă.

Citește și: Un elev de 17 ani a murit brusc, într-o tabără de vară din Iași: ”Bea multe energizante!”

Până acum, micuții erau nevoiți să meargă la toaleta amenajată în curtea grădiniței", a spus Claudiu Constantin, primarul comunei Lopătari, județul Buzău.

Apelul primarului nu a rămas fără răspuns

Câteva persoane și-au arătat dorința de a susține acest demers, fie cu materiale de construcții sau cu forță de muncă.

Localnicii din comună susțin că era nevoie de un grup sanitar nou la grădinița lor.

Autoritățile locale speră ca în cel mai scurt timp să strângă toate materiale necesare construirii toaletei, ca aceasta să fie gata până la începutul noului an școlar.

Primarul își dorește ca tot din donații să zugrăvească și pereții exteriori ai grădiniței.

#noifacemotoaletă Avem trei școli în comuna Lopătari ale căror toalete sunt încă afară. Este pentru mine o mare durere...

Publicată de Claudiu Constantin pe Marţi, 11 iulie 2023

×
Subiecte în articol: Buzau Lopătari primar toaleta scoala
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close