Antena 3 CNN Actualitate Locale Trei arme neletale și 200 de bucăți de muniție au fost ridicate în urma unor percheziții domiciliare

Trei arme neletale și 200 de bucăți de muniție au fost ridicate în urma unor percheziții domiciliare

În această dimineață, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Mureș au pus în aplicare trei mandate de percheziție domiciliară, la Târgu Mureș, Luduș și Hădăreni.

Trei arme neletale și 200 de bucăți de muniție au fost ridicate în urma unor percheziții domiciliare
Sursa foto: Poliția Română
de Sorin Tantos    |    28 Iun 2023   •   15:15

Acțiunea a avut loc în cadrul a două dosare penale deschise pentru nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, aflate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș, respectiv Parchetului de pe lângă Judecătoria Luduș.   

În urma perchezițiilor au fost identificate și ridicate o armă lungă tip pușcă cu aer comprimat, calibru 4,5 mm, supusă autorizării și două arme scurte tip pistol, calibru 4,5 mm, supuse autorizării, toate deținute fără drept.

De asemenea, au mai fost ridicate 200 de bucăți de muniție neletală tip diabol.

Citește și: "Vei fi împușcat în cap!" | Au apărut imaginile cu tânărul de 17 ani împușcat mortal, pe geamul mașinii, de un polițist | Parisul, devastat de revolte după incident

Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului de Ordine Publică, Biroului pentru Protecția Animalelor, Serviciului Criminalistic și al luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

×
Subiecte în articol: munitie arme percheziţii domiciliare
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close