Antena 3 CNN Actualitate Locale Atac sângeros în timpul slujbei, în Buzău. Un dascăl a fost înjunghiat de un individ în biserică

Atac sângeros în timpul slujbei, în Buzău. Un dascăl a fost înjunghiat de un individ în biserică

Dascălul unei biserici dintr-o localitate din Buzău a fost înjunghiat în timpul slujbei de un bărbat cu probleme psihice. Scandalul a pornit după ce dascălul l-a rugat pe individ să iasă din biserică pentru că făcea gălăgie.

de Adriana Drăghici    |    10 Mar 2024   •   16:38

Un incident grav s-a petrecut în localitatea Ploiești, din județul Buzău. Acolo a izbucnit un conflict verbal între dascălul bisericii și un bărbat de 62 de ani, care este cunoscut ca având afecțiuni psihice.

Acesta făcuse inițial gălăgie în biserică, iar reprezentantul bisericii l-a rugat să părăsească incinta. De aici și până la un scandal nu a fost decât un pas.

La un moment dat, agresorul a scos arma și l-a înjunghiat pe dascăl.

La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii, dar și echipe medicale care au acordat îngrijiri bărbatului rănit și l-au transportat imediat la spital.

Agresorul se află în custodia poliției în acest moment, iar oamenii legii continuă cercetările pentru a se stabili cu exactitate cum s-a produs acest eveniment.

×
Subiecte în articol: Buzau biserica
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close