Antena 3 CNN Actualitate Locale Aterizare de urgență pe Aeroportul Otopeni! Unui pilot i s-a făcut rău la manșa avionului | Aeronava decolase din Timișoara

Aterizare de urgență pe Aeroportul Otopeni! Unui pilot i s-a făcut rău la manșa avionului | Aeronava decolase din Timișoara

Un avion cu 184 de pasageri la bord, care a decolat din Timișoara, a aterizat de urgență pe Aeroportul Otopeni.

de Mia Lungu    |    25 Mar 2023   •   17:10

Update 17:15 La manșa avionului s-a aflat copilotul, care a reușit să facă aterizarea în siguranță. Pilotul a fost asistat de cadrele medicale, la sosirea pe Aeroportul Otopeni. Același avion e programat să decoleze din București spre Hurghada la ora locală 18:00, cu o întârziere de o oră.

Știrea inițială: Boeingul 737-800NG TAROM, înmatriculat YR-BGK, care opera sâmbătă zborul charter RO7673 pe ruta Timișoara - Hurghada a aterizat pe aeroportul din București.

Piloții au luat decizia să se întoarcă spre aeroportul "Henri Coandă" (Otopeni) cu puțin timp înainte de a intra în spațiul aerian turc.

Motivul oficial al devierii la București este, momentan, necunoscut.

Potrivit surselor Antena 3 CNN, se pare că unul dintre piloți are nevoie de asistență medicală, avionul fiind așteptat de echipajele de urgență.

Citește și: Tânăr din Iași, pilot de avioane la numai 22 de ani: "Am ştiut mereu că drumul meu nu va fi unul simplu"

×
Parteneri
Averea lui Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL
x close