Antena 3 CNN Actualitate Locale Drama unui pensionar de 73 de ani din Iaşi care creşte trei nepoţi rămaşi fără mamă: "E greu şi sunt bolnav. Mă rog la Dumnezeu să îi țină sănătoși și să mă ajute"

Drama unui pensionar de 73 de ani din Iaşi care creşte trei nepoţi rămaşi fără mamă: "E greu şi sunt bolnav. Mă rog la Dumnezeu să îi țină sănătoși și să mă ajute"

Are pensie de 1.000 de lei și abia trăiește de pe o zi pe alta cu plata facturilor și a medicamentelor. Nea Aurel este considerat de comunitate un bunic erou pentru că după moartea fiicei sale face tot posibilul să le asigure un trai decent celor trei nepoţi ai săi. Cu lacrimi în ochi pensionarul îşi spune povestea dramatică.

Drama unui pensionar de 73 de ani din Iaşi care creşte trei nepoţi rămaşi fără mamă: "E greu şi sunt bolnav. Mă rog la Dumnezeu să îi țină sănătoși și să mă ajute"
Sursa foto: bzi.ro
de Claudia Popovici    |    28 Ian 2022   •   21:25

La cei 73 de ani, Aurel Manole caută soluţii pentru a le oferi nepoților săi de 5,7 şi 18 ani un trai decent, după ce fiica sa, în vârstă de 43 de ani, mama celor trei copii, a murit recent, răpusă de o boală gravă.

Copleșit de greutăți şi cu lacrimi în ochi bătrânul are o pensie de 1.000 de lei și abia trăiește de pe o zi pe alta cu plata facturilor și a medicamentelor.

„Foarte greu îmi este, vă dați seama. Abia îmi ajung banii de pe o zi pe alta, ca să o zic pe aia dreaptă. Dar ce să facem, mergem înainte așa cum putem.

Mai tare mă doare sufletul de nepoțica mea cea mare, care are 18 ani. Trebuie să ajung cu ea la un medic pentru că a suferit un șoc enorm la moartea mamei și de atunci parcă s-a terminat totul. Sunt turmentat de tot ceea ce se întâmplă”, spune îndurerat Aurel Manole, pentru bzi.ro.

Împovărat cu greutățile traiului zilnic, bunicul îşi pune speranța în Dumnezeu să îi dea sănătate să îşi crească nepoții. Alinare mai găsește la cantina socială, acolo unde indiferent de vreme vine să ia de mâncare pentru cei mici.

„Eu sincer să fiu nu mănânc din ea, o duc pe toată acasă la copii. Ei mănâncă, eu mă descurc într-un fel sau altul. Însă, nepoții mei sunt mici, nu pot să îi țin flămânzi! Eu mă rog la Dumnezeu să îi țină sănătoși și să mă ajute să îi cresc", mai spune Aurel Manole, bunicul erou care creşte trei copii fără mamă.

Citiți şi: Drama unei eleve care merge 26 de km pe jos pentru a ajunge la şcoală, în Iaşi: "E greu, mi-e frig. Nu îmi permit transportul, dar vreau să-mi termin studiile"

×
Parteneri
FCSB, petrecere ”Made in Romania” după câștigarea titlului
x close