Antena 3 CNN Actualitate Locale Autocar răsturnat pe DN1, în comuna Cornu, Prahova. Şoferul a pierdut controlul volanului

Autocar răsturnat pe DN1, în comuna Cornu, Prahova. Şoferul a pierdut controlul volanului

Un accident rutier grav a avut loc azi-noapte, pe DN1, în comuna prahoveană Cornu. Un autocar s-a răsturnat, iar şoferul a rămas încarcerat. Nu erau pasageri în autocar.

Autocar răsturnat pe DN1, în comuna Cornu, Prahova. Şoferul a pierdut controlul volanului
de Redacția Antena 3 CNN    |    10 Mai 2023   •   10:17

Şoferul, un bărbat de 41 de ani, a fost scos din autocar de pompieri şi transportat la spital cu politraumatisme. Bărbatul nu a putut fi testat cu aparatul alcooltest din cauza leziunilor suferite.

În urma evenimentului rutier, șoferul a rămas încarcerat (dar conștient). La locul indicat au fost mobilizate o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare și un echipaj SMURD., a precizat ISU Prahova.

Citeşte şi: Accident violent în Gorj: trei oameni au fost transportaţi la spital | Traficul a fost blocat

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Din fericire, în autocar nu erau pasageri

Noaptea trecută, în jurul orei 01.30, polițiștii Serviciului Rutier Prahova au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că pe DN 1 km 94+500 în afara localității Cornu s-ar fi produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală  a unei persoane.

Din primele date de la fața locului a reieșit faptul că, un bărbat în vârstă de 41 de ani în timp ce conducea un autocar, fără pasageri, pe DN1 din direcția Brasov către Ploiești, la un moment dat a pierdut controlul asupra directiei de deplasare a intrat în coliziune cu separatorii de sens din beton și cu un indicator rutier, iar din impact a fost proiectat spre dreapta în afara părții carosabile, unde s-a răsturnat. a transmis IPJ Prahova.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

 

×
Subiecte în articol: autocar rasturnat Cornu DN1 prahova accident
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close