Antena 3 CNN Actualitate Locale Avertizare de fenomene periculoase imediate. Ce se întâmplă în mai multe județe din țară

Avertizare de fenomene periculoase imediate. Ce se întâmplă în mai multe județe din țară

Avertizare de fenomene periculoase imediate. Ce se întâmplă în mai multe județe din țară
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    12 Dec 2017   •   08:13

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis marţi dimineaţa o atenţionare nowcasting Cod galben de ceaţă pentru judeţul Harghita şi o alta de vânt puternic pentru judeţul Bihor, valabile pe parcursul următoarelor ore.

Potrivit meteorologilor, până la ora 11:00, în judeţul Harghita, în localităţile Gheorgheni, Miercurea Ciuc, Topliţa, Cârţa, Ciceu, Ciucsângeorgiu, Ciumani, Cozmeni, Dăneşti, Ditrău, Frumoasa, Gălăuţaş, Joseni, Lăzarea, Leliceni, Mădăraş, Mihăileni, Păuleni-Ciuc, Racu, Remetea, Sâncrăieni, Sândominic, Sânmartin, Sânsimion, Sântimbru, Sărmaş, Siculeni, Subcetate, Suseni, Tomeşti, Tuşnad şi Voşlăbeni, se va semnala ceaţă care reduce vizibilitatea local sub 200 metri şi izolat sub 50 metri.

De asemenea, până la ora 12:00, în judeţul Bihor se vor semnala intensificări locale ale vântului cu viteze de 55-60 km/h.

Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, precizează ANM.

×
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close