Antena 3 CNN Actualitate Locale Avocată din București, jefuită după ce a fost legată în timpul unui joc amoros de un bărbat cunoscut online

Avocată din București, jefuită după ce a fost legată în timpul unui joc amoros de un bărbat cunoscut online

A crezut că își poate găsi un partener pe o platformă matrimonială, dar a rămas păgubită. O avocată din București a fost jefuită de bărbatul cu care și-a dat întâlnire online.

de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Mar 2024   •   16:50

O avocată din București a fost sedusă și jefuită de un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet. Acesta a mers la ea acasă, a legat-o în timpul unei partide de amor, apoi a plecat cu banii, bijuteriile și cardurile femeii. 

Au urmat percheziții în casa acestui individ, găsindu-se actele femeii și cardurile. Cei doi s-au găsit prin intermediul unei aplicații matrimoniale, și-au dat întâlnire și astfel a ajuns bărbatul în incinta apartamentului.

Sub pretextul unui joc amoros, femeia ar fi fost legată la ochi și la mâini cu o eșarfă. Bărbatul i-a furat telefonul mobil, bijuteriile, o sumă de bani și trei carduri bancare. 

Bărbatul s-a făcut nevăzut, iar femeia a sunat imediat la 112. Individul a fost prins și reținut pentru 24  de ore, iar la acest moment se află în arest preventiv.

Dacă sunteți victima violenței domestice sau martor la astfel de abuzuri, puteți cere ajutor la numărul de telefon 0800 500 333, disponibil 24 de ore din 24!

În cazul în care aveți cunoștință despre un caz de trafic de minori, puteți anunța acest lucru la Tel Verde 0800.800.678 

În cazul în care aveți cunoștință despre un caz de abuz asupra unui minor, puteți anunța acest lucru la Telefonul Copilului 116111, linia europeană de asistență pentru Copii 

Românii care suferă de depresie și anxietate pot găsi sprijin în abordarea sănătății mintale și emoționale, la primul hub antidepresie din România, la TEL VERDE 0374.456.420, disponibil 24 de ore din 24. 
De asemenea, cei care prezintă impulsuri suicidale, sau familiile acestora, pot găsi asistență la Alianța Română de Prevenție a Suicidului, la telefon 0800 801 200, în zilele de Vineri, Sâmbătă și Duminică, sau, 24/7, prin email la [email protected]

×
Parteneri
Cutremur, în această dimineață, la graniță cu România!
x close