Antena 3 CNN Actualitate Locale Tânără din Constanța, jefuită și batjocorită de un băiat de doar 16 ani | Minorul a intrat peste femeie în casă

Tânără din Constanța, jefuită și batjocorită de un băiat de doar 16 ani | Minorul a intrat peste femeie în casă

Un adolescent în vârstă de 16 ani, din Năvodari, județul Constanța, a fost arestat preventiv, miercuri, el fiind acuzat că a intrat peste o femeie de 23 de ani, a abuzat-o și i-a furat suma de 12.000 de lei.

Tânără din Constanța, jefuită și batjocorită de un băiat de doar 16 ani | Minorul a intrat peste femeie în casă
Sursa foto: getty images | Paul Gorvett
de Redacția Antena 3 CNN    |    20 Dec 2023   •   21:07

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Năvodari, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au reținut, marți, pentru 24 de ore, un adolescent în vârstă de 16 ani.

Acesta este bănuit de săvârșirea infracțiunii de viol, informează, miercuri, Poliția Constanța.

"Astfel, la data de 19 decembrie a.c., acesta ar fi pătruns în locuința persoanei vătămate, pe care ar fi deposedat-o, prin violență, de suma de 12.000 de lei.

Ulterior, ar fi întreținut raporturi sexuale cu aceasta, împotriva voinței persoanei vătămate", potrivit Poliției Constanța.

Citește și: Câte ore pierd bucureștenii în trafic pentru cumpărăturile de Crăciun | Experiment Antena 3 CNN

Tânărul a fost reținut, pentru 24 de ore, dus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Acesta a fost prezentat miercuri instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile, propunere ce a fost admisă.

×
Subiecte în articol: femeie violata elev arestat
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close