Antena 3 CNN Actualitate Locale Avocată din Prahova a murit la spital, în timp ce aștepta rezultatul la testul pentru coronavirus

Avocată din Prahova a murit la spital, în timp ce aștepta rezultatul la testul pentru coronavirus

O avocată cunoscută din Prahova și-a pierdut viața în timp ce se afla la spitalul județean de urgență, după ce a fost transferată de la Spitalul Orășenesc Sinaia. 

Avocată din Prahova a murit la spital, în timp ce aștepta rezultatul la testul pentru coronavirus
Sursa foto: Foto: Observatorul Prahovean
13 Apr 2020   •   17:03

La Sinaia, femeia a fost ținută în izolator în așteptarea rezultatului testului COVID-19, care a ieșit negativ. Probele i-au fost preluate a treia zi după ce s-a prezentat la primiri urgențe.

Iulia Steriu s-a stins pe un pat din spitalul județean de urgență din Ploiești, după ce a fost diagnosticată cu meningoencefalită.

”Pacienta a prezentat simptomele unui suspect de covid, motiv pentru care a fost introdusă în izolator și i s-au luat probe pentru testare. Până când au venit rezultatele, pacienta a beneficiat de tratament medical, respectându-se protocolul impus la nivel național. Punem la dispoziție organelor de anchetă toate documentele, nu avem nimic de ascuns” a declarat pentru observatorulph.ro managerul spitalului din Sinaia, Mariana Miu.

×
Subiecte în articol: prahova coronavirus avocata
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close