Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat din Bacău a fost arestat după ce a fost prins de două ori, în aceeaşi zi, conducând beat și fără permis

Un bărbat din Bacău a fost arestat după ce a fost prins de două ori, în aceeaşi zi, conducând beat și fără permis

Deși a fost prins o dată de polițiști conducând beat și fără permis, unui bărbat din Bacă nu i-a fost de ajuns, așa că a continuat să umble în acest mod pe străzi. Isprava a luat sfârșit când a fost din nou oprit de Poliție.

Un bărbat din Bacău a fost arestat după ce a fost prins de două ori, în aceeaşi zi, conducând beat și fără permis
Sursa foto: pexels.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Ian 2024   •   18:04

Un bărbat în vârstă de 36 de ani, din Sascut, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a fost prins de poliţişti conducând beat şi fără permis, de două ori în aceeaşi zi. 

Iniţial, bărbatul a fost oprit de o patrulă de Poliţie, iar în urma verificărilor a rezultat că are o alcoolemie de 0,28 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, s-a constatat că şoferul nu deţine permis de conducere. Prin urmare, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice fără permis.

Câteva ore mai târziu, o altă patrulă de Poliţie l-a prins pe bărbat în timp ce conducea un autoturism, având o alcoolemie de 0,24 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Citește și: Declarații cutremurătoare făcute de un angajat de la Ferma Dacilor. Cauza incendiului în care au murit opt oameni

"Totodată, din verificările efectuate în baza de date a reieşit că autoturismul condus de către acesta avea montate plăcuţe cu numere de înmatriculare atribuite altui autovehicul.

După administrarea probatoriului, poliţiştii l-au reţinut pe cel în cauză pentru 24 de ore şi l-au introdus în arest", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, subcomisarul Cătălina Păduraru.

Bărbatul a fost prezentat instanței de judecată, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

×
Subiecte în articol: bărbat arestat IPJ Bacău sofer baut
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close