Antena 3 CNN Actualitate Locale Caz incredibil în Baia Mare: Un bărbat a înfipt o bară metalică în mijlocul străzii

Caz incredibil în Baia Mare: Un bărbat a înfipt o bară metalică în mijlocul străzii

Caz incredibil în Baia Mare, unde traficul rutier a fost dat peste cap după ce un bărbat a înfipt o bară metalică în mijlocul străzii Cernești.

Caz incredibil în Baia Mare: Un bărbat a înfipt o bară metalică în mijlocul străzii
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Vasile Dale    |    03 Feb 2023   •   18:59

Gheorghe S. a înfipt, ieri, o bară metalică la intersecția drumului național 18 B Baia Mare - Târgu Lăpuș (în zona stației electrice) și strada Cernești din municipiul Baia Mare.

Gestul bărbatului a venit cu intenția de a bloca accesul pe strada amintită, în special a unui vecin care deține o companie de transport.

Conform informaților primite de la partea afectată, totul ar fi pornit după ce vecinul lui a vrut să îi blocheze accesul autotrenurilor în parcarea pe care o deține.

"Vă deranjez în legătură cu un eveniment mai rar întâlnit care s-a petrecut în dimineața zilei de azi (ieri, n.r.). Este vorba despre un cetățean, Gheorghe S., care a montat cu ajutorul unui excavator de mare tonaj o țeavă groasă în mijlocul drumului (intrarea pe strada Cerneși) cu intenția de a obtura intrarea camioanelor pe propietatea mea și a celorlalți vecini.

Citește și: Şoferul din Baia Mare depistat cu şapte droguri diferite a ieşit negativ la toate analizele de laborator

Bineînțeles că neputând intra, un camion a rămas pe avarii pe banda de circulație a DN18B, astfel că s-au format cozi de autovehicule, circulația pe drumul național fiind întreunată.

La fața locului s-au prezentat echipaje din cadrul poliției rutiere și a poliției locale compartimentul urbanism, care l-au somat să scoată acea țeavă montată fără autorizație de construcție, dar nici până la această oră nu a fost scoasă" este mesajul primit de reprezentanții Primăriei București.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

În tot acest timp sute de participanți la trafic și-au pierdut vremea pe banii lor stând blocați în traficul infernal de pe DN18 B.

×
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close