Antena 3 CNN Actualitate Locale Bărbat de 30 de ani, găsit mort în propria casă. Tânărul s-ar fi împuşcat cu o armă de vânătoare deţinută ilegal

Bărbat de 30 de ani, găsit mort în propria casă. Tânărul s-ar fi împuşcat cu o armă de vânătoare deţinută ilegal

Un bărbat de 30 de ani a fost găsit mort, în această dimineață, în propria locuință, în judeţul Timiş. Se pare că bărbatul s-ar fi împușcat cu o armă de vânătoare deținută ilegal.

Bărbat de 30 de ani, găsit mort în propria casă. Tânărul s-ar fi împuşcat cu o armă de vânătoare deţinută ilegal
Sursa foto: Gettyimages | SolidMaks
de Ioana Mircea    |    17 Mai 2023   •   13:28

Polițiștii Secției 3 Rurale Sânandrei din judeţul Timiş au descoperit în această dimineaţă un tânăr de 30 de ani, mort în propria casă.

Din primele informații, se pare că bărbatul s-ar fi împușcat în cap cu o armă de vânătoare pe care o deținea ilegal.

"La data de 17.05.2023,în jurul orei 10:00, polițiștii Secției 3 Rurale Sânandrei au fost sesizați prin SNUAU 112, cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 30 de ani a fost găsit decedat la domiciliul său din localitatea Sânandrei, județul Timiș.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, bărbatul s-ar fi împușcat în cap cu arma de vânătoare deținută legal", potrivit Inspectoratului Poliției Județene Timiș.

Citeşte şi: Umilinţa pe care a trăit-o un şofer de TIR român după ce şi-a dat demisia. "Aşa consideră domnul că merită oamenii" 

A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

×
Subiecte în articol: Timis
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close