Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat a fost surprins în timp ce alerga fără haine în Oradea. Acesta a ajuns viral pe internet

Un bărbat a fost surprins în timp ce alerga fără haine în Oradea. Acesta a ajuns viral pe internet

Un bărbat din Oradea a ajuns viral pe internet după ce a fost surprins că alerga fără haine pe stradă azi dimineață. Autoritățile au intervenit.

Un bărbat a fost surprins în timp ce alerga fără haine în Oradea. Acesta a ajuns viral pe internet
Sursa foto: Facebook Info Trafic Bihor & Oradea
de Ioana Mircea    |    02 Mar 2023   •   20:01

Un șofer de autobuz din Oradea a filmat un bărbat care alerga în pielea goală pe stradă. Clipul a fost distribuit pe Facebook și a ajuns imediat viral pe internet.

Se pare că bărbatul dezbrăcat are 56 de ani, iar polițiștii au reușit să îl prindă după ce acesta a parcurs o bucată bună de drum în costumul lui Adam.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Purtătoarea de cuvânt a Poliţiei Bihor, comisarul şef Alina Fărcuţa, a confirmat incidentul.

Citește și: Un general din armata rusă a fost filmat când dansează dezbrăcat într-un clip video viralizat pe Telegram

De asemenea, reprezentanta Poliției Bihor a precizat că s-a petrecut astăzi dimineaţă şi a fost anunţat prin 112 în jurul orei 7.30.

"Persoana din imagini a fost depistată de poliţiştii orădeni de ordine publică, pe strada Louis Pasteur din municipiul Oradea. Este vorba despre un bărbat de 56 de ani, din municipiu. Acesta a fost internat nevoluntar într-un spital din municipiul Oradea", a precizat reprezentanta Poliției Bihor, potrivit ebihoreanul.ro.

×
Subiecte în articol: Oradea
Parteneri
Primarul din Spanțov, prima reacție despre moartea fetiței de 4 ani și a bunicii ei
x close