Antena 3 CNN Externe Un general din armata rusă a fost filmat când dansează dezbrăcat într-un clip video viralizat pe Telegram

Un general din armata rusă a fost filmat când dansează dezbrăcat într-un clip video viralizat pe Telegram

Generalul Aleksandr Matovnikov, comandantul adjunct al Forțelor Terestre rusești, a fost filmat când dansează dezbrăcat, iar clipul video a fost publicat pe un canal de Telegram.

Un general din armata rusă a fost filmat când dansează dezbrăcat într-un clip video viralizat pe Telegram
Sursa foto: Twitter | JR2
de Ştefan Petrică    |    28 Feb 2023   •   15:20

Un videoclip scurs în mediul online îl arată pe general-locotenentul Aleksander Matovnikov, comandantul adjunct al Forțelor Terestre Ruse, în vârstă de 57 de ani, dansând dezbrăcat.

Generalul a fost numit în funcție în urmă cu trei ani, iar în prezent este criticat pe grupurile de socializare pentru că este mai interesat de relațiile cu femeile decât de protejarea avioanelor Rusiei.

Pentru că imaginile acestea au fost lansate de un canal de Telegram afiliat Wagner, este probabil să fie vorba despre o răzbunare a lui Evgheni Prigozin îndreptată către comandantul armatei, scriu jurnaliștii străini.

Analistul și cercetătorul independent Chris Owen notează că această înregistrare a apărut inițial pe canalul de Telegram rusesc VChK-OGPU.

Citeşte şi: Ce s-a întâmplat după ce un obiect zburător neidentificat a fost semnalat deasupra orașului Sankt Petersburg

×
Subiecte în articol: Aleksander Matovnikov clip viral Telegram
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close