Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat a încercat să fure mai multe bunuri dintr-o biserică din Brăila. S-a ales cu dosar penal și a fost arestat preventiv

Un bărbat a încercat să fure mai multe bunuri dintr-o biserică din Brăila. S-a ales cu dosar penal și a fost arestat preventiv

Un bărbat în vârstă de 37 de ani, a fost arestat preventiv 30 de zile pentru tentativă de furt calificat. A fost prins încercând să fure bunuri dintr-o biserică.

Un bărbat a încercat să fure mai multe bunuri dintr-o biserică din Brăila. S-a ales cu dosar penal și a fost arestat preventiv
Sursa foto: getty images | Rafa Jodar
de Ştefan Petrică    |    25 Ian 2023   •   18:25

Potrivit IPJ Brăila, la data de 21 ianuarie, un bărbat a intrat prin efracție în biserica din localitatea Cazasu, de unde ar fi încercat să sustragă bunuri. 

"Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brăila - Secției 1 Poliție Rurală au identificat și reținut, pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, un bărbat în vârstă de 37 de ani, din Brăila, bănuit pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la furt calificat.

În fapt, la data de 21 ianuarie a.c., în jurul orei 11:30, bărbatul ar fi pătruns prin efracție în incinta unei biserici de pe raza localității Cazasu, de unde ar fi încercat să sustragă bunuri.

În continuare se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la furt calificat", potrivit IPJ Brăila.

Citeşte şi: Un paznic a furat sute de mii de lei dintr-un bancomant. Metoda inedită cu care a sustras banii

Judecătoria Brăila a admis marți propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila și a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile a bărbatului, acesta fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Brăila.

×
Subiecte în articol: bărbat arestat furt biserica Brăila
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close