Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat care atingea femei în zonele intime, într-o stație de autobuz din București, prins de jandarmi

Un bărbat care atingea femei în zonele intime, într-o stație de autobuz din București, prins de jandarmi

Un bărbat care a atins mai multe femei în zonele lor intime, într-o stație de autobuz din centrul Bucureștiului, a ajuns la Poliție, condus de jandarmi.

Un bărbat care atingea femei în zonele intime, într-o stație de autobuz din București, prins de jandarmi
Sursa foto: Gettyimages
de Ioana Mircea    |    18 Noi 2023   •   20:15

Un bărbat de 58 de ani, care pipăia femei în zonele intime, a fost prins de jandarmi într-o stație STB din Centrul Capitalei.

"În această după-amiază, jandarmii bucureșteni, aflați în zona Pieței Universității, au observat un bărbat ce atingea în zonele intime mai multe femei aflate în stația STB din zonă.

Jandarmii au intervenit imediat, au legitimat persoana în cauză și au condus-o la secția de poliție. La sediul secției de poliție s-a deplasat și persoana vătămată pentru a depune plângere”, a transmis Jandarmeria Capitalei.

Citește și: Tatăl tânărului care și-a incendiat mătușa în București ar fi împușcat un om pentru Gigi Becali

Potrivit sursei citate, au fost întocmite actele de sesizare a organelor de urmărire penală privind săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală, în conformitate cu prevederile art. 219 Cod Penal.

Bărbatul, în vârstă de 58 de ani, a fost predat polițiștilor, în vederea continuării cercetărilor, potrivit Mediafax.

×
Parteneri
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania
x close