Antena 3 CNN Actualitate Locale Tatăl tânărului care și-a incendiat mătușa în București ar fi împușcat un om pentru Gigi Becali

Tatăl tânărului care și-a incendiat mătușa în București ar fi împușcat un om pentru Gigi Becali

Apar detalii șocante în cazul tânărului care și-a incendiat, luni, mătușa, în scara unui bloc din Sectorul 6, București. Se pare că tatăl lui ar fi împușcat un om pentru Gigi Becali.

de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Noi 2023   •   13:29

Cazul cutremurător de ieri, din Sectorul 6 al Capitalei, în care o femeie a fost incendiată de vie, în scara blocului, de către propriul nepot, scoate la lumină detalii greu de închipuit.

Criminalul este un tânăr în vârstă de 33 de ani, pe nume Alexandru Popa. Se pare că acesta este fiul lui Marcel Popa, fost bodyguard al lui Gigi Becali, implicat în scandalul care a dus la arestarea omului de afaceri.

Citește și: Ea este femeia care a fost incendiată de către nepotul său, într-un bloc din Sectorul 6 al Bucureștiului

Marcel Popa, tatăl criminalului care a șocat Bucureștiul, a făcut parte din echipa care i-a recuperat mașina lui Gigi Becali atunci când aceasta fusese furată de oamenii lui Sandu Geamănu. Mai mult, în timpul acțiunii de atunci, Marcel Popa ar fi împușcat și unul dintre hoți.

Din cauza acestui scandal, atât Gigi Becali, cât și bodyguarzii săi, au fost pedepsiți de autorități cu închisoare cu suspendare.

×
Subiecte în articol: București femeie incendiata Gigi Becali
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close