Antena 3 CNN Actualitate Ea este femeia care a fost incendiată de către nepotul său, într-un bloc din Sectorul 6 al Bucureștiului

Ea este femeia care a fost incendiată de către nepotul său, într-un bloc din Sectorul 6 al Bucureștiului

Luni dimineața, o femeie a fost incendiată într-un bloc din Sectorul 6 din București, chiar de nepotul său. Camerele de supraveghere au surprins întregul moment. Un martor a dezvăluit cum bărbatul a stropit-o cu benzină, apoi i-a dat foc. Din păcate, femeia a murit.

Ea este femeia care a fost incendiată de către nepotul său, într-un bloc din Sectorul 6 al Bucureștiului
Sursa foto: Facebook/Liliana Popa
de Roxana Mihăiescu    |    06 Noi 2023   •   19:41

Crima a avut loc pe data de 6 octombrie, în jurul orei 8.30. Polițiștii de la Secția 20 au primit un apel la 112 că în scara unui bloc din Sectorul 6, o femeie a fost stropită cu benzină și apoi i s-a dat foc.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție și de pompieri, care au lichidat incendiul, dar și un echipaj SMURD care a constatat decesul victimei.

În ciuda tuturor eforturilor medicilor sosiți la fața locului, femeia în urma arsurilor provocate de incendiu.

Din primele informații, femeia, care era administratorul blocului, ar fi făcut și o plângere la Poliție în care spunea că bărbatul, care îi era vecin de bloc, o hărțuiește. 

Citește și: Un bărbat i-a dat foc unei femei, într-un bloc din București, după ce a stropit-o cu benzină. Femeia a murit

Polițiștii l-au identificat pe autorul crimei

Polițiștii nu au tratat în mod corespunzător această plângere și au înregistrat-o ca petiție. Bărbatul nici măcar nu fusese audiat până astăzi de către polițiști în legătură cu cele reclamate de femeie.

După crima șocantă, polițiștii l-au căutat pe autor. Bărbatul a fost prins de polițiști, iar în urma verificărilor s-a constatat că nepotul femeii este cel care a ucis-o.

Nepoata femeii incendiate a lăsat un mesaj sfâșietor

Imediat după aflarea veștii, nepoata Lilianei Popa a transmis un mesaj sfâșietor pe rețelele sociale. 

 ”Suflețelul meu nu mai este ... Mor, mă doare inima. Nu cred că tu nu mai ești”, a scris nepoata femeii, potrivit click.ro.

×
Subiecte în articol: crimă sector 6 femeie incendiata
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close