Antena 3 CNN Actualitate Locale Bărbat din Botoșani, ars de viu în casa incendiată de propriul tată. Alarma a fost dată de un vecin

Bărbat din Botoșani, ars de viu în casa incendiată de propriul tată. Alarma a fost dată de un vecin

Un bărbat în vârstă de 37 de ani, nedeplasabil, a ars de viu, după ce casa în care dormea a fost incendiată de tatăl său.

Bărbat din Botoșani, ars de viu în casa incendiată de propriul tată. Alarma a fost dată de un vecin
Sursa foto: Captura video
de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Iun 2023   •   14:58

Tragedia s-a petrecut într-o gospodărie din comuna Ungureni, județul Botoșani, iar alarma a fost dată de un localnic, care a sunat la 112 după ce a auzit o explozie în casa vecinilor.

În momentul în care pompierii au ajuns la fața locului, casa era deja cuprinsă de flăcări, iar salvatorii au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă.

În final, pompierii au reușit să lichideze incendiul, iar în zonă s-au deplasat și două echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță.

Medicii l-au găsit pe proprietarul casei, în vârstă de 73 de ani, în curte, cu arsuri pe mâini și pe față, fiind transportat de urgență la spital.

Citește și: Un bărbat a văzut un cadavru în râul Mureş şi a sunat imediat la numărul de urgenţă 112

Cu toate acestea, pompierii au fost informați că în casă se mai află un bărbat, fiul bătrânului, în vârstă de 37 de ani, nedeplasabil.

Din păcate, bărbatul a fost găsit carbonizat într-o cameră din locuință, acesta sfârșind ars de viu.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că incendiul a fost provocat chiar de bătrânul în vârstă de 73 de ani, care a deschis o butelie și apoi a dat foc locuinței.

Bătrânul este cunoscut cu probleme psihice, iar cercetările sunt continuate de procurorii de la Parchetul Tribunalului Botoșani, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.

×
Subiecte în articol: Botoșani incendiu barbat carbonizat
Parteneri
Nouă metodă de înșelătorie în România în numele ministrului Energiei
x close