Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat a alergat după oameni cu un cuțit în mână, pe o stradă din Focșani

Un bărbat a alergat după oameni cu un cuțit în mână, pe o stradă din Focșani

Un bărbat a fugărit, luni după-amiaza, oamenii de pe strada Constantin Dobrogenu Gherea din Focșani, cu un cuțit în mână.

Un bărbat a alergat după oameni cu un cuțit în mână, pe o stradă din Focșani
Sursa foto: Getty Images
de Silvia Preda    |    26 Sep 2023   •   16:58

Jandarmii au fost solicitați de IPJ să intervină pe strada Constantin Dobrogenu Gherea din Focşani, unde un bărbat fugărea cu un cuţit alte persoane.

Ajuns la faţa locului, echipajul de jandarmi a observat la intersecţia străzilor Cernei cu Independenţei un bărbat care a aruncat un obiect din mână şi a fugit spre strada Dobrogenu Gherea. În momentul urmăririi, jandarmii au observat un alt bărbat care a început să alerge cu o crosă de golf după prima persoană.

Cele două persoane au fost somate să se oprescă, însă acestea erau în continuare agitate fizic şi verbal, motiv pentru care au fost imoblizate şi încătuşate.

Jandarmii au identificat obiectul aruncat. Este vorba de un briceag multifuncțional cu lama de aproximativ 8 cm, scrie Mediafax.

S-a întocmit proces verbal de sesizare a organelor de cercetare penală, iar persoanele în cauză au fost duse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea.

Citeşte şi: "Trebuia să fiu eu în locul tău și tu lângă copiii tăi" | Ea este Camelia, tânăra mămică găsită moartă într-o maşină, în Focşani

×
Subiecte în articol: cutit Focșani
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close