Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat i-a furat inima unei femei din Floreşti, dar şi tot ce avea în casă, la prima întâlnire

Un bărbat i-a furat inima unei femei din Floreşti, dar şi tot ce avea în casă, la prima întâlnire

O femeie din Prahova a rămas fără bunuri în valoare de 20.000 de lei, după ce a invitat acasă un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet. Acesta i-a furat inima, dar şi tot ce avea în casă.

Un bărbat i-a furat inima unei femei din Floreşti, dar şi tot ce avea în casă, la prima întâlnire
Sursa foto: Profimedia Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Noi 2023   •   23:03

Totul s-a întâmplat în momentul în care cei doi au stabilit să se întâlnească față în față, după ce s-au cunoscut pe internet.

Astfel, femeia din Prahova l-a invitat pe bărbatul cu care credea că va avea o relație de iubire la ea acasă, însă prima întâlnire nu a fost deloc cum și-a imaginat.

"Tânărul, în timp ce se afla în vizită la domiciliul unei femei, din Floreşti, i-ar fi sustras mai multe bunuri precum un telefon mobil, bijuterii, o geantă, dar şi bani, cauzând un prejudiciu total de aproximativ 20.000 de lei", a transmis IPJ Prahova.

Tânărul a fost prins marți, 7 noiembrie, moment în care polițiștii i-au percheziționat și locuința, unde au descoperit o parte din bunurile furate din casa femeii.

Citește și: Bacșișul uriaș lăsat de un artist celebru după ce a fost servit. Chelnerița, copleșită de gest: "Un tip autentic și de treabă"

După audieri, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și va fi prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru furt, potrivit Agerpres, citat de digi24.ro.

×
Subiecte în articol: femeie prahova prima întâlnire furt
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close