Antena 3 CNN Actualitate Locale Bărbat de 34 de ani, înjunghiat în plină stradă, de o persoană necunoscută, în Argeș

Bărbat de 34 de ani, înjunghiat în plină stradă, de o persoană necunoscută, în Argeș

Un bărbat de 34 de ani a fost înjunghiat, astăzi, de o persoană necunoscută, în timp ce se afla pe stradă, în Pitești.

Bărbat de 34 de ani, înjunghiat în plină stradă, de o persoană necunoscută, în Argeș
Sursa foto: Facebook/ Poliția Română
de Ioana Mircea    |    25 Iul 2023   •   16:51

Polițiștii din Pitești au fost sesizați astăzi, prin apel la 112, de un bărbat de 34 de ani, cu privire la faptul că o persoană necunoscută l-ar fi înjunghiat cu un cuțit.

Forțele de ordine sosite la fața locului au stabilit că cele sesizate se confirmă, iar cercetările au fost preluate de polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 1 Poliție Pitești.

"În ziua de 25 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, de către un tânăr de 34 de ani, cu privire la faptul că o persoană necunoscută l-ar fi tăiat cu un cuțit, în timp ce se afla în apropierea unui bloc de locuințe din Pitești", au transmis polițiștii din cadrul Secției 1 de Poliție Pitești.

Citește și: O femeie, înjunghiată de fostul soț, sfătuită de Poliție să se împace cu el: "Am încercat să îmi salvez viața escaladând de la etajul șapte"

Victima a fost transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri, în urma investigațiilor stabilindu-se că a suferit leziuni prin tăiere, fără ca acestea să îi pună viața în pericol.

În acest moment polițiștii desfășoară verificări, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită și luarea măsurilor legale care se impun, potrivit ziarulargesul.ro.

×
Subiecte în articol: Pitești injunghiere Argeş
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close