Antena 3 CNN Actualitate Locale Tânăr internat la Spitalul de Psihiatrie Botoșani, bătut de colegii din saloanele vecine. Este anchetă de amploare

Tânăr internat la Spitalul de Psihiatrie Botoșani, bătut de colegii din saloanele vecine. Este anchetă de amploare

Este ancheta la secția de psihiatrie a Spitalului Județean de Urgenţă Botoșani, după ce un pacient de 33 de ani ar fi fost bătut de colegii internaţi în saloanele vecine.

Tânăr internat la Spitalul de Psihiatrie Botoșani, bătut de colegii din saloanele vecine. Este anchetă de amploare
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Ian 2024   •   14:00

Bărbatul de 33 de ani, cunoscut cu boli psihice, a fost internat în ajunul Crăciunului pentru că a fost foarte agitat. În secţia de psihiatrie a Spitalului Judeţean Botoşani pacientul ar fi fost agresat de alți pacienţi şi a fost rănit grav.

Incidentul de acum vine la doar câteva luni după ce un raport al Consiliului Europei a scos la iveală o situaţie revoltătoare cu privire la modul în care sunt trataţi bolnavii care ajung la secţia de psihiatrie a Spitalului Judeţean din Botoşani.

Tatăl bărbatului a primit vestea după ce, cu o zi înainte, îl vizitase şi îi dusese un pachet cu mâncare. Acesta susţine că după ce a fost bătut, fiul său ar fi fost lăsat să zacă în baie.

Revoltat de modul în care a fost tratat atât fiul său, tatăl a depus o plângere la Poliție pentru agresiune.

Citeşte şiO femeie, aflată în stare gravă, a fost dusă cu tractorul până la ambulanță, în Botoșani, din cauza vremii extreme

Conducerea Spitalului Județean Botoşani a anunțat declanșarea unei anchete administrative.

Tratamentele inumane la care ar fi fost supuşi pacienţii de pe secţia de psihiatrie a spitalului din Botoşani au fost reclamate de mai multe ori.

×
Subiecte în articol: Botoșani spital psihiatrie
Parteneri
Lidia Buble a filmat îngrozită incendiul din nordul Bucureştiului
x close