Antena 3 CNN Actualitate Locale O femeie, aflată în stare gravă, a fost dusă cu tractorul până la ambulanță, în Botoșani, din cauza vremii extreme

O femeie, aflată în stare gravă, a fost dusă cu tractorul până la ambulanță, în Botoșani, din cauza vremii extreme

O femeie de 46 de ani, dintr-o comună din Botoșani, aflată în stare gravă, a fost dusă cu tractorul la ambulanță, din cauza vremii extreme.

de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Ian 2024   •   09:30

Femeia care suferă de mai multe afecțiuni cronice a sunat la 112 pentru a cere ajutor după ce i s-a făcut rău, însă, din cauza vremii extreme, ambulanța a rămas blocată în nămeți într-o localitate apropiată.

Pentru că femeia se simțea din ce în ce mai rău, familia ei a cerut ajutorul unui vecin, iar acesta a reușit să o ducă pe femeie până la ambulanță.

Ulterior, a fost transportată la Spitalul Județean Botoșani, unde a rămas internată.

O femeie din Bacău, singură şi neajutorată, a cerut ajutorul poliţiştilor locali pentru a-şi lua medicamentele de la farmacie

O femeie în vârstă de 80 de ani, din Bacău, singură şi neajutorată, a cerut ajutorul poliţiştilor locali, după ce, din cauza frigului şi a ninsorii, nu a putut merge la farmacie să îşi ridice reţeta cu medicamente.

Femeia a sunat la Poliţia Locală Bacău marţi seara, în jurul orei 19.00, după ce a rămas fără medicamente şi nu a găsit nicio altă soluţie pentru a-şi ridica medicamentele de la o farmacie.

×
Subiecte în articol: vreme extrema Botoșani ambulanta femeie
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close